Kysymys pankille, kysymys päivähoidosta ja monenlaista palautetta

0

Luulin, että somerolaiset olisivat fiksumpia kuin muualla, mutta erehdyin. Maskeja makaa parkkipaikoilla, ojissa sekä sillalta veteen heitettynä ja vaikka missä.
Järjetöntä, kuka tekee näin?

Miksi Someron koronarokotuskelloa ei päivitetä, viimeisin päivitys on 5.3.2021.
Teuvo Kuu-Karkku

Kuuluuko Someron kaupungin markkinointi ja ulkoinen viestintä enää kenellekään?
Ei näy eikä kuulu

Sydänlämpimät kiitokset Merja Ryhdälle tunteella ja taidolla kirjoitetusta, Max-pojasta kertovasta jutusta! Toivon Maxille ja hänen perheelleen kaikkea parasta! Mahtaakohan Max tuntea Konevitsan kirkonkellot -melodian? Sen on versioinut sähköisesti 1970-luvulla Piirpauke.
Eija Komu

AlfaTV:n Somero-sarja ei ole ollut kiinnostava ainakaan ulkopaikkakuntalaiselle. Aivan liikaa samoja henkilöitä ja autolla ajoa. Missä ovat ulkoilupaikat, kirkot ja muut kulttuurikohteet? Myös tarinat olisivat paikallaan.
Esiin lisää Someron kohteita

Tuohan oli vain pieni ripaus Someroa. Koronan väistyttyä ehkä saa laajempaa tuntumaa.
RK

Minua kiusaa, kun Säästöpankkiin Somerolla ei pääse. Ovet ovat lukossa, vaikka on kassapalveluiden aika. On olemassa asiakkaita, joilla ei ole pankkikorttia, ja jotka tarvitsevat käteistä rahaa. Pankkiasioille täytyy varata aika ja puhelu maksaa. Kismittää, kun pankki perii kaiken uskollisilta asiakkailtaan. Miksi säästöpankki ei ole enää palveleva pankki kuten oli ennen?
Pettynyt kanta-asiakas

Lounais-Suomen aluehallintoviraston 4.3. antama päätös lähikontaktien välttämisestä on edelleen voimassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella sijaitsevien kuntien alueella 5.4.2021 saakka. Tämän päätöksen mukaan toimijat, kuten pankki, velvoitetaan varmistamaan yleisölle avoimissa tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetuissa tiloissa, että henkilöiden väliset lähikontaktit voidaan tosiasiallisesti välttää. Tämän korona-rajoituksen vuoksi emme ole voineet pitää ovia normaalisti auki. Pankin asiakaspalvelu ja toiminta pyörii kuitenkin täysin normaalisti. Kassan aukioloaikaan klo 10–12.30 päästämme asiakkaita sisään asioimaan. Ajanvarausasiakkaita palvelemme normaalisti konttorin aukioloaikana ja tarvittaessa myös sen ulkopuolella. Toivottavasti voimme pian palata normaaliin ja pitää tuttuun tapaan ovet auki.
Mari Moisio rahoituspäällikkö, henkilöasiakkaat

Tiistain 16.3. lehden jutun mukaan Someron kaupunki tekee yhteistyötä päivähoidossa lähikuntien kanssa. Meille tyrmättiin tällainen mahdollisuus, eikä asiasta edes keskusteltu. Tätä yritimme 2 vuotta selvittää tuloksetta. Nyt kaupunki menetti verorahansa tämän pölhöilyn takia. Emme todellakaan pidä Someroa lapsiystävällisenä kaupunkina. Naapurikunnassa ymmärrettiin meidän perheen tilanne ihan eri tavalla. Somerolla meille sanottiin Someron olevan iso pitäjä, joten täällä pitää kaikkien kuskailla lapsiaan. Perheemme ajamiset pelkästään päivähoidon takia eivät kiinnostaneet. Nykyään puhutaan vihreistä arvoista, mutta Somerolla on parempi mitä enemmän ajetaan ja kulutetaan poltto-aineita.
Höpöhöpö kaupunki ja kulissien ylläpito

Varhaiskasvatuspalvelua pyritään järjestämään lähellä palvelun käyttäjiä, mikäli se vain on mahdollista. Asioita katsotaan tapauskohtaisesti. Mitään kilometrirajoja kodista hoitopaikkaan ei ole. Vuosittain meillä on ollut muutama varhaiskasvatuspaikka lähikunnasta ostettuna. Jotkut ostopalvelut ovat olleet pituudeltaan muutamia vuosia.
Leila Hoikkala kaupungin kasvatuspäällikkö

Somero-lehden tekstarinumero ei ota vastaa kuvia. Kuvalliset vietit tulee aina lähettää osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi
Toimitus