Missä syöt lounasruokasi?

0

– Käyn näissä kaikissa Someron lounaspaikoissa. Kaikissa tasapainoisesti, missä saa perinteistä suomalaista ruokaa. Ulkomaisesta en välitä. Ruoka on aina hyvää, kun on nälkä. Nyt on otettava sitten taas eväät ja kahvit mukaan, Juha Suontaa vastaa.

Lassi Tuominen

– Torituvassa on tullut käytyä. Sama tuoli, pöytä ja nurkka. Aamuisin eri pöytä, silloin on selkä tiskiin päin. Kaisa sanoo, että olen niin päin aamulla paremman näköinen. Nyt sitä noutoruokaa, Lassi Tuominen myhäilee.

Paula Pellinen

– En missään. Käyn kotona syömässä. Viimeksi kaverin kanssa haettiin Hämeenportista noutoruuat, mutta se oli alkuvuodesta viime keväänä, Paula Pellinen hymyilee.

Seppo Jokinen

– Tässä autossa parkkipaikalla tällä kertaa. Asun Hattulassa ja kävin Somerolla palvaamossa hakemassa omia peuranlihoja. Useamman kerran vuodessa käyn täällä, Rengossa töissä ollut yrittäjä Seppo Jokinen tuumaa.