Mitä kuuluu pitopalvelulle?

0
Milla Sevón

Niin kuin muillakin pitopalveluyrittäjillä, myös Millan Juhlapalveluissa kalenteri tyhjeni viime keväänä ihan hujauksessa kesäjuhlista.
– Tärkeitä hetkiä juhlistettiin vain ihan pienissä piireissä. Toisaalta olen pyrkinyt tekemään vaikka vain kuudellekin hengelle menuita, jotka toisivat sellaista ravintolamaista juhlallisuutta tilaisuuteen. Rohkeasti kannattaa aina kysyä, kertoo yrittäjä Milla Sevón.
Koska koronarajoitukset eivät ole koskeneet henkilöstöravintoloita, on Sevón saanut pyörittää koko ajan Laukamo Yhtiöitten henkilöstöravintolaa. Ulkopuolisille sinne ei ole pääsyä, mutta samaa lounasta voi tilata myös koteihin. Lista löytyy niin yrityksen kotisivuilta kuin Facebookista.
– Aika kivasti ovat ihmiset löytäneet tämän lounasvaihtoehdon. Vaikka lounas nautittaisiinkin kotona keittiössä, olen halunnut siinäkin pitää samanhenkisen fiiliksen kuin jos menisi ulos syömään, eli lounaaseen kuuluu myös alkusalaatti tai -keitto sekä jälkkäri.