Oisko meillä tärkeämpiäkin huolenaiheita kuin…

0
Metsäkoivulan latu

Harjoitella voi ulkona, ja on voinut koko ajan. Milloin mistäkin syystä liikuntamuotoa joutuu vaihtamaan tämän tästä muutenkin. Tästä ei tule mitään epätasa-arvoa. Ulos pääsevät kaikki.
Ylös ulos ja lenkille

Tampereella uimahallit ovat avoinna uimakoululaisille ja myös kuntouttava toiminta on mahdollista, eli erityisuimakortin omaavat voivat pitää toimintakykyään yllä. Erityisuimakortti on tarkoitettu eri tavoin vammaisille ja pitkäaikaissairaille aikuisille edistämään omaehtoista uintiharrastusta. Hakijan tulee esittää luotettava selvitys perusteista kortin myöntämiseksi. Sen saa joko nimetyillä Kela-kortin tunnuksilla tai lääketieteelliseen lausuntoon perustuvalla todistuksella merkittävästä haitasta. Perusteet tarkistetaan vuosittain. Asioidessaan uimahallissa erityisuimakortin haltijan tulee pyydettäessä pystyä todistamaan henkilöllisyytensä kuvallisella henkilötodistuksella. Voisiko erityisuimakortin myöntämistä/käyttöä harkita myös Somerolla, jotta ne joille vesiliikunta on ainoa vaihtoehto, pystyisivät huolehtimaan itsestään korona-aikana?
Uimari

Suurin osa vaaliehdokkaista onkin tuttuja, mutta on joukossa ihan vieraitakin nimiä. Muistakaa kertoa itsestänne ja ajatuksistanne sitten muutakin kuin puolue ja numero.
Äänestäjä

Oisko meillä jotain tärkeämpiäkin huolenaiheita kuin koirankakat?
Korona kuriin

Erikoista, että joku vielä oikeasti kehtaa liikkua ilman maskia eikä välitä turvaväleistä. Kaupunginjohtajakin joutui jo muistuttamaan lehdessä, että nyt on oltava tosissaan koronan suhteen. Ei nämä turvaohjeet mitään rakettitiedettä ole.
Turvaväli

Kas kun Someroltakin löytyy niitä, jotka vähättelevät tai eivät usko koronaan. Ja jotkut ajattelevat, etteivät suositukset koske heitä, vaan muita.
Järki jättänytkö on