Ovatko koiranulkoiluttajat pönäköityneet?

0
Lamminniemen kävelysillan kolaus ja hiekoitus saa kiitosta.

Kiitos henkilölle, joka käsin kolaamalla ja hiekoittamalla hoitaa Lamminniemen kävelysillan. Aina on hoidettu jo ennen kahdeksaa.
Päivittäinen työmatkakäyttäjä

Hyvä kysymys, että miksei noudateta suosituksia joita Suomen hallitus on antanut? Jokaisen pitäisi kysyä itseltään, miksi minä en noudata? Miksei minulle merkitse mitään oma eikä läheisteni terveys ja hyvinvointi saati muiden?
Henki

Tuntuu oudolta, että harvaan asuttu Suomi pistetään kokonaan kiinni pääkaupunkiseudun ongelmien takia. Ei taida monikulttuuri ollakaan Suomen rikkaus vaan lopun alku.
Asiaa ihmettelevä

Myykö joku kauppa Somerolla NeSu by Filterpak -tuotesarjan maskeja? Ovat aidosti suomalaisia, Hangossa valmistettuja nenä-suusuojaimia.
Tietämätön

Somerollakin näkyy jo politiikan ilmiö. Hyvät, osaavat ihmiset saadaan pois johtotehtävistä ryhtymällä härskiksi ja käyttämällä sivistymätöntä kieltä. Onko tavoitteena heikentää osaamistasoa? Sitäkö me nyt tarvitsemme?
Surullista

Liikunta puoli narisee koko ajan, kun ei pääse harrastamaan ja harjoittelemaan, mutta ilmeisesti eivät ole huomanneet, että meidän muidenkin harrastustoiminta on ollut pysähdyksissä täysin kohta vuoden.
Tasa-arvo

Onko koirankakkapussit lopussa, ulkoiluttajat pönäköityneet vai miksi kikkareet jätetään korjaamatta? Jätökset vaaraksi muille koirille, varsinkin pennuille.
Siisti