Somero-sarjasta ja muusta…

1
Somero-sarjan ykköskaudella on pääosin esiintynyt somerolaisia yrittäjiä.

AlfaTV:n Somero-sarjasta jatko-osa? Ja kaupungilta siihen 15 000 euroa? Someroa ei ole ensimmäisessäkään osassa näytetty, somerolaisia kylläkin. Filmi näyttää siltä kuin se olisi kuvattu viime vuosituhannella. Ei raikas, vähän väsynyt ja kohtaukset aivan liian pitkiä. Tämän filmin perusteella en kylään muuttaisi. Kyllä nyt menee kaupungin rahat niin hukkaan. Tuottajalla hyvät puhelahjat.
Rahareikiä kaupungilta löytyy muitakin

Somero-sarjalle jatkoa – muuten hyvä, mutta laajentakaa aihetta, katunäkymiä, kaupunkikuvaa, ihmisiä liikkeellä ja maaseutua. Kuvattavaa löytyy!
Katsoja

AlfaTV ei ole paras kanava, mikäli haluamme houkutella tänne lapsiperheitä. Alfan kohderyhmänä ovat lähinnä seniorikansalaiset. Nuoret aikuiset eivät kyseistä mediaa juurikaan seuraa.
Pauli Eino

Eija Komulle jälleen lämmin kiitos tiistaisen Someron jutusta! Omasta maailmastasi kertominen sai tunteet liikkeelle. Kaatuminen muutti arkea ja toipuminen vaati varmaan paljon kärsivällisyyttä. Toipilasviikkojen jälkeen Eija jaksaa ja osaa kiittää hoitoon osallistuneita ihan nimiä mainiten. Kokonaisuutena teksti oli suuri ilo!
Kiitollinen lukija

Minäkin olisin mennyt verenluovutukseen, mutta en tiennyt mistä tilata aikaa sinne.
Ei nettiä

Somero saisi ottaa Salosta mallia, jossa jaetaan ruokakasseja etäopetuksessa oleville nuorille. Somerolla kuljetusoppilaat jäävät ilman kouluruokaa pitkien välimatkojen vuoksi.
Missä yhdenvertaisuus?

Huom! Kuvalliset tekstarit pitää lähettää aina osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi, eikä tekstarina.
Toimitus

1 KOMMENTTI

  1. Päivän lehdessä (19.3.) pyydettiin mielipiteitä loppumassa olevasta Alfa-TV:n Somero-sarjasta.
    Olen sinnitellyt ja katsonut kaikki 9 ensimmäistä osaa ja nyt ”tekstarit”-palstalla kaksi ensimmäistä viestiä kiteyttää sen, mitä olisin halunnut sanoa.
    Somerolta lähes 50 vuotta poissa olleena olisin halunnut nähdä Someroa ja ehkä myös sellaisia ihmisiä, joilla ei ole ”oma lehmä ojassa”!

Kommenttien lisääminen on estetty.