Automaattiovi, boikotti, ihmettely…

0
Kirjastossa on automaattiovi.

Hyvä! Automaattiovi apteekkiin. Liikuntarajoitteiset kiittävät.
Parasta vanhuspalveluja

Lehtiartikkelin mukaan Forssan seudulla ei tällä hetkellä käytetä Astra Zenecan rokotetta, koska pelkona on, että rokotekattavuus kärsisi. Rokotukset siellä jatkuvat muilla rokotteilla. Itsekin suhtaudun varauksella kyseisiin rokotukseen.
Arveluttaa

En jalallani enää astu näihin kioskeihin ja ruokapaikkoihin, jotka eivät ole noudattaneet sulkua. Näissä äijät istuu järnäämässä nokikkain.
Boikotti

Kaupunki voisi käyttää 15 000 euroa paljon paremminkin kuin tv-sarjaan, joka ei ollut menestys. Yhtä hyvin ne voisi heittää roskiin.
Rahaa kuin roskaa?

Onko totta, että kaupungilla ei ole muuta paikkaa, mihin rahaa laittaa kuin Somero-sarjaan?
Ei turhempaa voi olla

Kiitos Maija Mero -jutusta. Ihmettelin, että pääkirjoituksessa todettiin kaikkien sosiaalityöntekijöiden olevan päteviä. Vain yksi on täysin pätevä Maijan lisäksi. Muut saavat tehdä määräaikaisia sijaisuuksia, koska eivät ole virallisesti päteviä, pätevöitymässä kuitenkin. Apua sain toisaalta: ojennan ruusuja terveyskeskuksen sydämelliselle palveluohjaajalle Tanja Mainiolle, joka sosiaalialan ammattilaisena hoiti asiamme kuntoon periksi antamattomuudella ja ymmärtämyksellä.
Kiitokset sinne, mihin ne kuuluvat

Missä olitte torikauppiaat torstaina 8.4. Someron torilta? Teimme turhan hakumatkan, 20 kilometriä. Onko tämä näitä Marinin yrittäjien tappopuuhia?
Ei hallituksen kannattaja

Vastauksia edelliseen: Someron koronaryhmä puntaroi torilla pidettäviä markkinoita ja pohti asiaa vallitsevat koronasäädökset huomioon ottaen, esimerkiksi paljonko väkeä torilla tulisi olemaan kerrallaan ja pystytäänkö torilla pitämään turvavälit. Torikauppiaille näytettiin lopulta vihreää valoa. Torikauppiaat, joita oli tulossa Someron torille toistakymmentä, totesivat tiedon ja luvan tulleen heille liian myöhään. Joukko päätti mennä torstaiksi 8.4. pitämään markkinat Haapajärvelle. Siksi Someron tori jäi ilman kauppiaita ja markkinoita.
Toimitus