Frisbeegolfista, uimahallista ja muusta

0

Koska Someron frisbeegolfradan olisi tarkoitus valmistua? Aina joutuu lähtemään muualle; jotkut tekevät vuorotöitä/päivystävät, niin ei voi aina lähteä muualle. Saloon on tulossa 5 rata ja Somerolla ei saada ensimmäistäkään.
Frisbeegolfin harrastajat

On tullut lukuisia valituksia ja huolia nuorison toiminnasta asuinalueilla. Ikäihmiset ja vauvaperheet ei saa nukutuksi öisin, kun nuoriso ajaa rallia musiikit jumputtaen niin, että asunnoissa lattiat tärisee. Someron päättäjien on nyt otettava asia vakavasti. On liian kauan ollut ihmisillä ylimääräistä kärsimystä. On myös ymmärrettävää nuorten halu ajoneuvoihin tutustumiseen ja kokeiluun, mutta ei ole soveliasta rällätä yötä myöten. Voisiko kaupunki suunnitella sellaista aluetta , jossa nuoret saisi koetella kulkuvälineittensä ominaisuuksia niin että se ei tuottaisi muille kärsimystä? Yleisesti asuntojen järjestyssäännöissä määrätään hiljaisuus kello 7–22 ainakin isommissa kaupungeissa, niin on ristiriitaista, että häirintää hyväksytään ulkopuolisten aiheuttamana liian kovaäänisesti.
Irma Hinttala

Kulttuuri ry tuottaa kesällä kiintoisan esityksen Kiiruu keskellä kylää. Kiitos kaikille historialuotauksen tekijöille! Mieleeni on noussut vanha loru siitä että ”Joensuusa on kolme talloo, Kiiru, Hätä ja Hoppu”. Onkohan Kiiru joskus muuttunut Kiiruuksi? Entä onko jossain edelleen myös talot Hätä ja Hoppu?
Paikallishistoriaa lisää!

Vilukselassa liikkuu susi, mutta valjaat kaulassa. Koirat pitäisi olla kiinni.
Kylän asukas

Hieno juttu että uimahalli aukeaa! Toivotaan, että myös saunaan päästään pian. Se varsinkin eläkeläisen kolotuksia helpottaa ja on mukava osa uimahallikäyntiä.
Simma och bada