Härän lakitusta, puheita ja musiikkia – virtuaalisesti

0
Härän lakitus vuonna 2016. Lakittajina Mirka Turpeinen ja Mia Raivikko. Lakitusperinne alkoi 2014, jolloin lakki myös varastettiin parin tunnin jälkeen tilaisuuden. Lakkia ei saatu takaisin eli sen tehnyt Sari Witka joutui taituroimaan uuden. (Lue vuoden 2014 lehtijuttu: somerolehti.fi/Muistellaan menneitä)

Perinteisestä somerolaisesta vappuohjelmasta pääsee nauttimaan tänäkin vuonna, mutta virtuaalisesti.
Someron Kulttuuri järjestää torilla sijaitsevan Härkäpatsaan lakituksen, mutta siis ilman yleisötilaisuutta.
Virtuaalisesti tapahtuva vapputervehdys julkaistaan Someron Kulttuurin Facebook-sivuilla tänään vappuaattona. Vapputervehdyksen toivottaa kulttuurituottaja Eeva Pettersson ja keväisen runon lausuu yhdistyksen puheenjohtaja Olla-Riitta Mäkelä.

Musiikista vappulähetyksessä vastaa Kari Luoto.

Kari Luoto