Kyltti rikki, lasten turvallisuusongelma, kiitoksia…

0
Badding-kioskin kyltti on kokenut kovia talven aikana.

Lehdessä kerrottiin ilkivallasta Somerniemellä. Sitä on tehty myös Hirsjärvellä, ainakin Badding-kioskin kyltti on rikottu.
Ohi ajanut

Mikäli Somerolla jatkuu opetus kouluverkkoselvityksen jälkeen Kirkonmäen koulussa, on syytä kiinnittää erityistä huomiota koulun ympäristön turvallisuuteen. Erityisesti koulun alkamis- ja päättymisajankohtina autoliikenne on melkoinen koulun ympärillä ja nopeudet hirvittäviä. On vain ajan kysymys, koska sattuu ja mitä sekä kenen lapselle. Pääsääntöisesti lapsiaan kouluun tuovat ja noutavat ajavat Kirkkotiellä aivan liian lujaa. Kirkkotielle pitää saada ajohidasteet, ja niin järeät että nopeudet saadaan laskemaan. On kurjaa, että aina vaaditaan järeitä toimia kaikessa, kun ollaan väliinpitäämättömiä. Kirkkotielle pitää myös koulun kohdassa löytää joku ratkaisu koulukyydin piirissä oleville, koska henkilöautoliikenne tukkii tien koulukyytibusseilta ja -takseilta. Pienten koululaisten koulun ympäristöstä on tehtävä ennen kaikkea turvallinen.
Turvaton ympäristö

Miksi kokoukseen kutsutaan fyysisesti paikalle, vaikka etäyhteyksiäkin voitaisiin käyttää. Henkisen joukkopainostuksen takia en kehtaa pyytää etäyhteyttä ainoastaan minua varten. Somero-lehden nettisivulta kuitenkin luin, että Avi yhä suosittaa etäyhteyksien käyttöä kokouksissa.
Onko oikein?

Sain rokotteen. Todella hyvä ja sujuva palvelu Somerolla.
Kiitos rokottajille

Ihanaa kun ruokapaikat taas aukesivat. Toivottavasti pian päästäisiin normaaliin. Tai ainakin kelit lämpenisivät, niin tarkenisi terassilla.
Tätä niin odottanut

Kyllä se kesä vielä koittaa, niin fyysisesti kuin henkisestikin.
Voimia

Tekstarien puhelinnumero ei ota vastaan kuvia, joten kuvalliset tekstarit tulee aina lähettää osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi
Toimitus