Marjaana Sorokin jatkaa Someron Liikunnan johdossa

0
Marjaana Sorokin

Someron Liikunta ry:n vuosikokous valitsi Marjaana Sorokinin jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana kaudella 2021. Tämä on hänen kolmas puheenjohtajakautensa. Marjaana Sorokin on myös SoPa lentopallon puheenjohtaja. Veera Hälli valittiin liikuntayhdistyksen sihteeriksi.
Johtokunnan jäsenet Asmo Saarinen, Marko Sarén ja Jaana Kyyrä olivat erovuorossa. Asmo Saarisen tilalle valittiin Martina Ramsay Somerniemen Veikoista ja Marko Sarénin tilalle Veera Hälli Someron Esasta. Jaana Kyyrä jatkaa kaupungin edustajana uudella kolmivuotiskaudella 2021–2023.
Someron Liikunnan muut johtokunnan jäsenet ovat Harri Vuorela (varapj.) ja Raila Hakamäki Someron Voimasta, Kari Pihkanen Someron Esasta, Janne Siviranta Sobudosta, Timo Simola SB Somerosta sekä Eva-Stina Haalijoki ja Helena Piiroinen Someron Sykkeestä.
Minna Kotti ja Markku Mäki-Teeri ovat Someron kaupungin edustajia johtokunnassa.