Missä kannanotot?

0
Kauppa-auto-ostoksille pääsee Somerniemellä keskiviikkona kello 17-17.30.

Huomasin ilokseni, että kauppa-auto käy keskiviikkoisin Somerniemen kesätorilla. Mistään en kuitenkaan huomannut, mihin aikaan se sinne saapuu.
Milloin?

Koska Somerolla järjestetään taas suuri cruising-tapahtuma? Samalainen mahtava päivä kuin viime vuonnakin.
Ihastelijat

Ihmettelen, minne Somero-lehden yleisönosastosta ovat haihtuneet puolueidemme valtuutettujen ja kunnallisvaaliehdokkaiden kannanotot nimellä ja puoluekannalla. Niitä oli paikallislehtemme sivulla vielä silloin, kun oletettiin kunnallisvaalien olevan huhtikuussa. Jättänevät mielipiteensä ilmaisemisen lehtiin juuri ennen vaaleja, jotta niillä on suurempi mainosarvo. Mutta voisihan asioihin ottaa kantaa koko neljän vuoden valtuustoperiodin aikana, eikä ainoastaan vähän ennen vaaleja.
Kysyn vaan