Miten olet asunut?

0

– Minä olen asunut elämäni aikana kahdessa asunnossa. Ja nykyisin yhdessä puolisoni Ere Suomisen kanssa 1,5 vuoden ajan omakotitalossa, Mere Ketola kertoo.

– Parasta kodissamme on iso piha. Vaikka se on taajamassa, siinä on oma rauha. Asumme Kuhmoisissa. Onhan sinne matkaa 2,5 tuntia, mutta tänne Somerolle meidät tuo meidän mökki täällä. Olen alunperin Espoosta ja Ere on Kuhmoisista, Mere Ketola jatkaa.

Juha Wiskari

– Vapunpäivänä tulee 7 vuotta muutostamme Palikaisiin. Parasta on sijainti lähellä keskustaa, mutta silti maalla. Plus vielä se, että siellä on valokuitu. Elämäni aikana olen muuttanut 32 kertaa, ja viimeisen 10 vuoden aika tämä on neljäs koti, Juha Wiskari listaa.

Tia Kontio

– Omakotitalossa vuokralla. Täällä Somerolla, yhdessä mieheni Janin ja kahden lapsemme kanssa. Aiempikin koti oli Somerolla, mutta alkujaan olemme Helsingistä. Parasta kodissame on puusauna, Tia Kontio kehaisee.

Taru Välttilä

– Olen asunut nykyisessä kodissa vuodesta 2005 eli kaikkiaan 16 vuotta. Koteja on ollut kuusi. Parasta siinä on, että se on vanha, ihana hirsitalo, eikä ole naapureita lähellä. Hienoa on myös iso, aurinkoinen piha, uimalampi ja ulkosauna, Taru Välttilä ihastelee.