Suihkulähteestä, Somero-sarjasta, frisbeestä sun muusta

0

Voisikohan suihkulähteen avata vappuaattona? Olisi kiva saada joku juhlava ja pirskahteleva paikka, missä juhlistaa vappua. Käydä vaikka laulamassa vappulaulu tai lukemassa vappuruno. Mitään yleisötilaisuuksia kun ei kuitenkaan ole.
Vappuhuiska

Kaupungintalolta vastataan, että suihkulähde on jo laitettu tiistaina päälle. ”Eli ei muuta kuin hakemaan vappusimaa ja aukaisemaan lauluääntä”, huikataan virkamiehistöstä samalla hyvää vappua toivotellen.
Toimitus

Somero-sarja Alfalla on hyvä asia: tekee kuntaa tunnetuksi erityisesti yrittäjyyden kautta. On tärkeää, että esityksiä katsotaan. Annetaan vinkkiä tutuille ja tuttaville, niin saadaan pitäjää tunnetuksi.
Se on eteenpäin!

Frisbee-harrastelijoille tiedoksi: Ensihätään voisi käydä vaikka Akustinpuiston radalla. Eihän se ole kilometrien pituinen, mutta taitojen ylläpitoon auttaa silti.
Frisbee

Huvittavia nuo pyörätiejutut. Idea on sinänsä hyvä. Kovin usein näkyy, että jossain luullaan olevan jonkun ulkopuolisen hyväntekijän, joka antaa antamisen ilosta rahaa hankkeeseen. Oli rahoittaja kuka tahansa, meidän maksettavaksi sekin velka tulee. Hyvin olen pyörällä päässyt Somerniemen kesätorille tähänkin mennessä.
Pyöräilijä

Mielestäni olisi aika ottaa alas kankainen mainos, joka ottaa Salosta päin Somerolle tulevat vastaan juuri ennen Esakalliota, koska se on ruma.
Siisti Somero

25.4. julkaistun tiedon mukaan Astra Zenecan rokotetta on toimitettu Suomeen noin 430 000 ja tilattu 3,7 miljoonaa. Rokotettavat uhkaavat loppua ja rokotetta mennä hukkaan, kun ei ole sopivia rokotettavia. Eikö toisen piikin antamista voisi nopeuttaa kuuden viikon päästä annettavaksi alkuperäisen ohjeen mukaan ja perua loput tilatut rokotteet. Jos Marinin ja Kiurun tasaveroinen kohtelu ja perustuslaki sen vain sallisi.
Vapaus eläkeläisille