Vuonna 2011: Hula hulaa vapun alla

0
Erja Suonpää, Eija Kourimo ja Tarja Kaase sonnustautuivat hulahula-asusteisiin. Idea oli Taapelikodin yrittäjä Erja Suonpään.

Somero-lehti 29.4.2011

Teksti ja kuvat Merja Ryhtä

Taapelikodin henkilökunta sonnustautui vapunviettoon etukäteen. Torstaiaamuna Erja Suonpää, Eija Kourimo ja Tarja Kaase laittoivat päällensä hulahulahameet ja kukkaköynnökset Havajin tyyliin. Se ilahdutti vanhuksia.
– Tällaista saisi olla vaikka joka päivä, tuumi Raija Torkkola. Kalevi Sahlström ja Pentti Matikainen olivat samaa mieltä.
Idea pukeutumisesta oli Taapelikodin yrittäjän, Erja Suonpään. Hän keksii pientä hauskaa juhlapyhien alle, juhlapyhiksi ja muulloinkin. Hänen mielestään elämässä pitää olla välillä pikku hupihetkiä. Arjen taaperrusta on kyllä riittämiin.Hula hulaa vapun allaEija Kourimo (vas.) istahti Kalevi Sahlströmin syliin ja Pentti Matikainen Raija Torkkolan (oik.). Takana iloitsevat Tarja Kaase ja ja Erja Suonpää.Erja Suonpää (vas.), Eija Kourimo ja Tarja Kaase sonnustautuivat hulahula-asusteisiin. Idea oli Taapelikodin yrittäjä Erja Suonpään.Pentti Matikainen intoutui laittamaan lannevaatteen kaulaansa.