Vuonna 2011: Kimmo Korpi-Seppälä TUL:n Hämeenpiirin vuoden valmentajaksi

0
Kimmo Korpi-Seppälän (vas.) Severi Saarniniemi, Kalle Virtanen, Samuli Mäkitalo ja Juho Nuotila. Kuva Eino Nurmisto valmennuksessa ovat tällä hetkellä muun muassa

Somero-lehti 3.5.2011

Voiman nyrkkeilyvalmentaja Kimmo Korpi-Seppälä palkittiin Vuoden valmentajana TUL:n Hämeenpiirin vuosikokouksessa Leppäkosken Voiman talolla.
Kimmo Korpi-Seppälä on tehnyt pitkän päivätyön Someron Voiman valmentajana. Oman aktiiviuransa aikana hän kuului Suomen maajoukkueeseen ollen parhaimmillaan miesten SM-hopealla ja TUL.n mestari. Mieheltä löytyy myös juniorisarjoissa useita Suomen ja TUL:n mestaruuksia.
Valmennuspuolella paras saavutus on ollut vuonna 2009, kun Voima sijoittui miesten SM-kisoissa kolmanneksi parhaaksi seuraksi Suomessa. Siitä johtuen hänet palkittiin TUL:n parhaana nyrkkeilyvalmentajana 2009.
Korpi-Seppälä sai myös Someron vuoden valmentaja -tittelin samana vuonna.
Valmennustyö jatkuu yhä ja siitä on osoituksena uusien nuorien mukaantulo nyrkkeilyharrastuksen pariin.
Hämeenpiirin vuosikokouksessa valittiin myös piirin hallitus ja valtuusto. Varapuheenjohtajana jatkaa Timo Rannikko ja valtuuston jäseninä Harri Vuorela ja Raimo Kuisma, varalla Auli Lehtonen ja Ismo Valve.