Sähköinen ajanvaraus kätevin vaihtoehto

Somerolla koronarokotukset laajenevat jälleen. Nyt ryhdytään rokottamaan myös 55–64-vuotiaita. Paikkana on edelleen monitoimitalo uimahallin vieressä keskiviikkoisin ja torstaisin.

– Suosittelemme, että aika varattaisiin sähköisen ajanvarauksen kautta. Se on kätevä tapa. Sinne voi mennä uudestaan, esimerkiksi tarkastamaan rokotusajan. Toki ajan voi varata puhelimellakin, mutta vain arkipäivisin kello 12-13 välillä, kertoo vastaava terveydenhoitaja Kati Tuomisto-Lundberg.

Kansalaisen terveyspalvelun sähköinen ajanvaraus on nettiosoitteessa somero.terveytesi.fi Sähköisessä ajanvarauksessa voi varata yhden ajan kerrallaan, sillä vahva tunnistautuminen yksilöi henkilön. Järjestelmään kirjaudutaan pankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella.

Puhelinvarauksessa on mahdollista varata esimerkiksi kaksi aikaa peräkkäin.

Puhelinvaraus on käytössä arkipäivisin kello 12-13 numerossa 050 4776 155.