Ekaluokkalaisten kypäräjako siirretään

0
kuva Jane Iltanen/TS

Lions Club Somero ja Someron seurakunta ovat päättäneet jakaa koulutiensä aloittaville kypärät ja pitää niin sanotun kypäräkirkon sekä koulutiensä aloittavien siunaustilaisuuden vasta loppukesästä, ennen koulun alkua. Normaalisti tilaisuus on ollut toukokuun lopussa.
– Jo viime vuonna kypärät jaettiin poikkeuksellisesti juuri ennen koulujen alkua koronatilanteen takia. Tämän hetkisen tilanteen takia on päädytty toimimaan samoin. Toivottavasti kokoontumisrajoitukset eivät silloin estä tapahtumaa, sanoo C-Somero presidentti Janne Mikkola.
Kypäräkirkko pidetään elokuun 10. päivä tiistaina ja koulut alkavat seuraavana päivänä keskiviikkona.
– Kirkonmenot alkavat iltakuudelta ja sen jälkeen siirrytään siirrytään keskukseen, jossa kypärät jaetaan ja juodaan kirkkokahvit/mehut.