Jotain rajaa ja jotain myönteistä

0
Tenniksen pelaajat pääsevät nyt myös ulos pelaamaan.

Joskus jotain myönteistäkin. Kaupungin tenniskentät on laitettu pelikuntoon. Pääsevät lapset ja nuoretkin nyt pelaamaan maksuttomilla kentillä. Kiitokset siitä.
SoPa Tenniksen puolesta Pauli Eino

Somero-lehdessä oli 14.5. kirjoitus juuri paikkakunnalle muuttaneelta henkilöltä. Kehui naista, joka houkutteli hänet ja vannoi rakkauttaan kauniille naiselle. Ajattelinkin, että nyt on teinipoika ihastunut? Mutta kyseessä olikin eläkeläinen, joka haukkui Someron läpeensä sottaiseksi rytykyläksi, jossa ei ole ilmeisesti mikään oikein. Itse olen ollut paikkakunnalla kolmisenkymmentä vuotta. Jos syrjemmällä on joku auton romu, ei se taida kenenkään leipää syödä. Kyseisellä henkilöllä täytyy olla iso silmä, johon se mahtuu näin huumorilla ajatellen. Sattui vain huonoon aikaan kielteinen arvostelu, kun Perussuomalaisten Sari ja Harri juuri tekivät aloitteen, että saataisi uutta väkeä Somerolle, kun täällä kuitenkin löytyvät lähes kaikki arkiset palvelut.
Jotain rajaa