Katosta, roskista ja huutelusta

0
Katsomo on kuvassa urheilukentän reunassa oikealla.

Lumi ei painanut katsomoa pannukakun muotoon littanaksi, niin ehkäpä tuulenpuuska nyt pölläyttää sen pitkin ja poikin levälleen kuin korttitalon.
Vedonlyöjä

14.5. lehdessä ollut mielipide Someron roskaisuudesta oli aivan oikea havainto. Roskia pursuvat pihat esimerkiksi Forssasta päin tultaessa. Tosiasia on: Somero on osin todella hoitamattoman näköinen.
Olisi aika siivota

Lahnajärven Tilapuodin kauppa-auto jäi tällä viikolla kesätauolle. Tässä olisi hyvä tilaisuus somerolaiselle ravintolayrittäjälle kehittää omaa liiketoimintaansa, nyt kun mökkiläiset saapuvat taas seudulle. Kylmäauto pitäisi kyllä olla.
Ari Korkiala

Ymmärsin palautteen niin, että 13 vuotta täällä asunut ei saa vielä mainita keskustan kävelylenkkien varrella yhtä kauan seisoneista autoista. Onko sentään jo lupa äänestää? En oikein vielä tiedä, mitä saa tehdä ja sanoa. Ihan kansantalouden ja materiaalivirtojen kannalta ajattelin.
Anteeksi hätäilyni

Se päivä olisi hieno nähdä, kun somen isoimmat huutelijat tekisivät jotain itse asioille eivätkä hakisi huomiota kiroilulla ja muiden haukkumisella. Talojen purku ja kaupungin toiminta ovat saaneet pauhua. Kritiikki on hyvästä, mutta ei se huutelu somessa auta, jos ei ole valmis muuhun.
Slummin asukki