Kaupungin työntekijöiden koronabonus pohdinnassa

0

Kaupunginvaltuustossa valtuutettu Riitta Lehtinen (sd.) kyseli, miten kaupunki on aikonut kiittää työntekijöitään, näitä korona-ajan puurtajia. Kaupungin hyvän tuloksenkin puolesta bonuskiitos onnistuisi.

Lehtinen ehdotti 100 euron bonusrahaa, ostoseteliä paikallisiin yrityksiin. Samalla tuettaisiin paikkakunnan yrityksiä. Ylimääräinen palkallinen vapaapäiväkin voisi olla hyvä tapa palkita.

Kaupunginjohtaja Sami Suikkanen vastasi, että palkitsemistapa on ollut mietinnässä. Esillä on ollut esimerkiksi lisäraha sporttipassiin tai ylimääräinen toimintaraha ansioituneelle yksikölle. Näillä toimilla katsotaan saavan pitempiaikainen vaikutus kuin kerran maksettavalla rahasummalla.

Riitta Lehtinen toivoi, että demariryhmän tekemä aloite saa vastauksen vielä nykyisen valtuuston aikana.