Kova tarve päästä esille

0
kalle Malin kuvasi dronella Someron ainokaisen liikenneympyrän ympäristöä.

Somerolle on haettu ja haetaan kovasti julkisuutta. Moneen muuhun pieneen paikkakuntaan verrattuna mielikuvituksellisiakin keinoja on keksitty ja näkyvyyttä saatukin.
Oltiin mitä mieltä hyvänsä paljon keskustelua aiheuttaneesta television Somero-sarjasta, ei taida Suomesta löytyä montaakaan paikkakuntaa, jolla sellainen on. Pyörii parhaillaan uusintana ja toista kautta suunnitellaan.
Myös Baddingin kotitalon remontointi talkoovoimin on juoksuttanut paikkakunnalle valtakunnallisia ykkösmedioita lehdistä radioihin ja televisioon. Lisääkin julkisuutta on talkooporukan mukaan tänä keväänä tulossa, mikä on erinomainen asia näin kesän korvalla.
Valtuustoaloitteessa halutaan nyt myös enemmän näkyvyyttä verkkoon. Somerolaisen perheen somettaminen omasta elämästään on hauska idea, mutta sopivan perheen löytäminen tai tänne saaminen on kova haaste.
Mutta vaikka julkisuutta kuinka on saatu, totesi tv-ohjelmassa sukujuuriensa etsinnän myötä Somerolle saapunut Anne Kukkohovi, ettei hänellä ole hajuakaan, missä tällainen paikkakunta sijaitsee.
Eli työsarkaa riittää.