Kuinka pitkä on kesälomasi?

0

– No, kun sitä ei varsinaisesti ole, kun olen juuri vaihtanut työpaikkaa. Mutta saan järjesteltyä sentään muutaman päivän. Itse asiassa koko viikon, jonka käytän esikoisen häävalmisteluihin, Nina Lindén haaveilee.

Marko Rantala

– Ei yhtään kesälomaa! Ne ovat joulu–tammikuussa. Ellei koronarajoituksia ole, voisi mennä jonnekin lämpimään. Viime talvena olimme kotimaassa. Lapissa, vaikka en ollut Kajaania korkeammalla ennen käynyt, Marko Rantala Hovimäestä vastaa.

Marika Laaksonen

– Kolme viikkoa. Juhannuksen tienoilla ne näillä näkymin ovat. Toivottavasti maailma olisi silloin jo vapaampi kaikille, Marika Laaksonen toivoo.

Jesse Olander

– Ei ole kerinnyt, olen yrittäjä, Jesse Olander toteaa.

– Teen töitä sekalaisella alalla, pääasiassa metallitöitä.

– No jaa, ois se loma kiva!