Löytynyt kello, kiitoksia ja moitteita

0

Somero-lehdessä 18.5.2021 artikkelista. On hyvä, että joku rohkea uskaltaa puolustaa kotiseutuaan joltain joka tulee tänne ja ensimmäinen asia hänellä on haukkua mahdollinen tuleva kotiseutu. Ymmärtäisi edes tutustua paikkoihin. Ei tämä maailma ole valmis. Jos ei huomaa malkaa omassa silmässä, on parempi vaieta.
Kotiseutuni mun

Kiitos Myötätuulen teatterille Talven taikatemppu- esityksestä! Kannatti käydä!
Mökkihöperöt

Mainokset kielletty -teksti postilaatikossa tarkoittaa myös vaalimainoksia. Nytpä tiedän, että ketä en ainakaan tule koskaan äänestämään.
Äänestäjä

Sunnuntaiaamun Kirkkojärven pyörälenkilläni (23.5.) löytyi hintava rannekello kevyen liikenteen väylältä Raitalantien risteyksestä. Hae omasi pois tuntomerkkejä vastaan!
044 921 9052 Rönkkö

Somero tarvitsee uusia asukkaita, kaikenikäisiä. Joku oli sitä mieltä, että tänne pitää vain teinejä muuttaa. Toki heitäkin, mutta rajulta syrjinnältä kuulostaa, että eläkeläinen ei kelpaa Somerolle.
Eläkeläinen

Valtion pitää valvoa, mihin kunnat käyttävät sen myöntämät rahat ja avustukset. Ne pitää käyttää siihen, mihin ne on kohdennettu. Valtiolla pitää olla täysi oikeus periä takaisin väärin käytetyt.
Rehellisyys