Mitä urheilua haluat Somero-lehteen?

0

– Itse harrastan ratsastusta. Silti haluan ajankohtaisia urheilujuttuja esimerkiksi jääkiekon MM-kisoista sekä SM-liigasta. Enkä niin, että televisiosta ne näkyvät vain maksukanavilta. Olen Rauman Lukon kannattaja. Kun tänä vuonna piti päästä näkemään viimeiset ottelut, oli maksu-tv jo ihan pakko hommata, Virve Vuorinen naurahtaa.

Pekka Tähtinen

– Jääkiekkoa ja yleisurheilua. En varsinaisesti kannata mitään seuraa, mutta ehkä sellainen olisi TPS. Yleisurhelun puolella tykkään eniten juoksulajeista ja keihäänheitosta, ne ovat suomalaisia, perinteisiä lajeja, Pekka Tähtinen uskoo.

Jarno Lindström

– Olen kyllä kaikkiruokainen. Yleisurheilu on hienoa, ja täällä Somerolla tykätään siitä, sen minä tiedän. Seiväshyppy on mulle ykkönen, se on täällä pop. Sitä tuli itsekin nuorena harrastettua, Jarno Lindström hehkuttaa.

David Reilly

– Jalkapalloa! Seuraan Suomen maajoukkueen pelejä sekä Englannin Valioliigaa. Vakioveikkaus on minulle kova sana, pelaan joka viikko, irlantilaisen sukunimen omaava David Reilly intoutuu.