Opasteviidakko?

0

Pärnämäentien ja Rinnakkaistien liittymään on muodostunut sekalainen ”opasteviidakko”. Antaa huonon kuvan kaupungin imagosta ja ilmeestä ohikulkijoille. Palman ja Tehdastien alueet viitoitettu asiallisesti.
Ulkokuntalainen

Jos valtuutettu haluaa erota valtuustosta, niin saako hän eron ilman erityistä syytä? Normaalisti valtuustosta ei erota niin vain, eikö pitäisi esittää jokin pätevä syy. Mikä Somerolla on ollut käytäntö näissä eroamisissa tai onko edes ollut eroamisia kesken valtuustokauden? Nyt varmaan kannattaa miettiä näitäkin asioita ennen vaaleja, ettei tule yllätyksiä niin valituksi tulleelle valtuutetulle kuin häntä äänestäneille.
Onk vapaus erota?

Tekstarien kännykkänumero ei ota vastaan kuvia. Kuvalliset viestit aina sähköpostilla osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus