Patsaspuistosta, kevyenliikenteen väyliin ja itsepalvelukassoista Horneteihin

0
Kultelaan on kaivattu kevyenliikenteen väylää jo pitkään.

Tekstarien kännykkänumero ei ota vastaan kuvia. Kuvalliset viestit aina sähköpostilla osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus

Käsittämätöntä lukea, että suunnitellaan kevyenliikenteenväylää Somerniemelle, kun sitä ei ole Kultelaankaan saatu tehtyä valmiiksi. Kultelan kevyenliikenteenväylä piti olla valmis jo vuosia sitten.
Paljon lapsia koulumatkoja kulkemassa

Onko aika aloittaa Keskiviikkotanssit rokotteet saaneelle ikäluokalle?
Koska?

Harmillista, että taiteilija Ant-Wuorisen ja Ollilan kyläläisten välille ei yrityksistä huolimatta löydetty ratkaisua, jolla olisi voitu toteuttaa sekä matkailua edistävä patsaspuistohanke että kyläläisten tarpeet yhteisöllisyyden edistämiseen. Toivottavasti juuri perustettu kyläyhdistys nyt kunnostaa lupauksensa mukaan alueen ja käynnistää aktiivisen harrastustoiminnan.
Pauli Eino

Kaikkiin ruokakauppoihin voisi mielestäni laittaa myös itsepalvelukassoja. Kassan kiire pistää seuraavan asiakkaan ostokset tulemaan niskaan.
Isot ostokset

Kannatan Super Hornet -hävittäjien hankintaa Suomeen. Antti Kaikkonenkin niitä puoltaa.
Naton puolesta

Somerolla näkyy aika monessa pihassa sammaloituvia autojen raatoja. Kai niillä joku materiaaliarvo on, eli mikä firma tai instanssi keräisi pois. On vaikea ajatella kenenkään rakastavan niitä pihakoristeita.
Rumilus

Muistakaa pysyä kaukana Salosta, Suomen koronapääkaupungista. Ellei pakko ole sinne mennä. Ja tehdään ostokset Somerolla.
Tauti siellä, terveys meillä