Perhe mainostaisi somerolaiselämää sosiaalisessa mediassa

0

Someron perussuomalaisten valtuustoryhmä esittää aloitteessaan, että kaupunki ottaisi sosiaalisen median markkinointikanavaksi. Ryhmän esimerkki on Pirkkalasta Luumäelle muuttanut perhe, joka somettaa elämästään ja havainnoistaan. Vastineeksi kunta tarjoaa perheelle ilmaisen asunnon vuodeksi.

Perussuomalaiset ehdottaa, että Somero tarjoaisi perheelle samanlaisen tilaisuuden tulla tutustumaan Someron kaupunkiin. Annettaisiin mahdollisuus perheelle, joka ei vielä asu Somerolla tarjoutua perheeksi mainostamaan paikkakuntaa sosiaalisen median kautta. Sopimukseen kuuluisi kerran viikossa jakaa omaa elämää ja palveluiden käyttöä Somerolla.

Ryhmä uskoo, että sosiaalisen median näkyvyyden kautta Somero saisi mainostettua paikkakuntaa perheille, jotka haluavat muuttaa maaseudun rauhaan. Onhan täällä hyvät palvelut, koulut, kaupat, kirjasto, uimahalli ja urheiluseuroja ynnä muuta.

Aloitteessa todetaan Someron olevan kaunis maalaiskaupunki, joka kaipaa positiivista medianäkyvyyttä. Sitä on saatu Somero-televisiosarjankin myötä.