Someron lukiosta 44 uutta ylioppilasta

0

Someron lukion kevään ylioppilaat: Ali-Yrkkö Alma Kristiina, Anttila Iiro Alex, Frankberg Aki Aapeli, Fromholtz Maaria Evelina, Halttunen Emma Marial, Hamppula Emmi Katriina, Hamppula Janita Jaana Regina, Harhala Tiia Susanna Karoliina, Hellsten Joel Petri Mikael, Hellsten Lauri Mikael, Kaase Valtteri Kalle Antero, Kakko Eero Juho Tapani, Kautto Kiia Kristiina, Kivilä Kari Antero, Kotikoski Kalle August, Kytöluoto Nea Sofia, Laaksonen Saaga Aleksantra, Lahti Annika Sofia, Launonen Adelia Minna Anneli, Lehto Melina Sara Sinikka, Luukkala Sanni Hannele, Maulammi Anssi Antti Arvid, Mettovaara Viljami Juhana, Nieminen Eetu Juhani, Nikander Aada Emilia, Norrby Leevi Juhani, Ojala Aino Vilja Alviina, Ojala Elina Josefiina, Palander Alisa Olga Anniina, Pettersson Ainoliisa Linnea, Rajala Aino Elina Elisabet, Reponen Hanna Katariina, Ryhtä Elsa Maria Emerentia, Ryhtä Juulia Nella Elena, Saarinen Arsi Artturi Olavi, Salminen Saga Sara Sofia, Salminen Samuel Mikko Matias, Serlippens Noore, Tammi Hilda Aune Elina, Teräväinen Emmi Sofia, Toivonen Sofia Aleksandra, Tuomela Iida Katariina, Valdmann Elina ja Vihanto Jessica Hannele Elisabet.

Elisenvaaran lukio: Arvola Einari, Arvola Jenni, Eloranta Venla, Haavisto Helmi, Heino Sofia, Hiljanen Liinu-Sofia, Hiltunen Joel, Huhtala Jeremias, Hurme Veikka, Jälkö Leevi, Kallio Oskari, Karjanoja Noora, Kujanpää Salla, Kuusisto Sofia, Lahtinen Kaapo, Laine Amanda, Lainoja Melissa, Lehtilä Jasmin, Lindell Saara, Marttila Taimi, Marttila Terho, Nieminen Tuomas, Nissilä Severi, Puisto Pauliina, Rantanen Matias, Räsänen Niklas, Saarinen Sini, Sahla Hanna, Salonen Eero, Simola Mikko, Simukka Oskari, Sulin Marcus, Teräs Sara, Tuuppa Karita, Uimonen Emma, Uusimaa Miikka, Vesikko Helmi, Vuori Oskari.

Halikon lukio: Ahvenlampi Joona, Avtonomov Visa, Elovaara  Alisa, Eskola Annastiina, Gerdström Kiia, Güldogan Dilara, Heikkilä Severi, Heinä Arttu, Hopiavuori Mette, Jokela Ossi, Jokinen Aliisa, Juva Marko, Järvi Pinja, Kaistila Janica, Kavander Joni, Kinnunen Ida, Klén Katriina, Koivunen Aleksi, Korpela Arvi, Laakkonen Essi, Laaksonen Otto, Lankinen Neetta, Lehtinen Elias, Leino Joni, Leppäaro Aapo, Lindegren Ella, Lipiäinen Milja,   Luojus Nikolas, Lylyharju Laura, Manninen Lauri, Manninen Vilja, Markkanen Lassi, Maunu Meeri, Meriläinen Veera, Määttänen Jere, Narinen Niilo, Niini Pihla, Ojanto Melina, Olup Annette, Paavola Sofia, Pelli  Santeri, Pentikäinen Inka, Penttilä Janina, Perttala Viivi, Pirinen Tomi, Punta Alisa, Rekalov Vladislav, Ristimäki Roope, Rosenqvist Alisa, Rouvali Essi, Ruohomaa Julia, Savojoki Jalmari, Scotto di Marco Isabella, Soininen Meri, Syrjälä Karoliina, Teyder Timo, Tiihonen Tuukka, Toikka Leo, Turila Essi, Vesterinen Jesse, Virta Milla, Virtanen Ada-Lotta, Virtanen Nette, Väkiparta Oliver, Wahlsten Ida​.

 

Kaarinan lukio, nuorisolinja: Aalto Aleksi Kevin Kristian, Aaltonen Hilla Olivia, Ala-aho Veeti Antero Olavi, Al-Ghuraibawi Jaffer, Anteroinen Arttu Juhani, Arell Erik Oliver, Bergqvist Veera Sofia, Haarala Martta Olga Aleksandra, Hakala Kasper Samuel, Hansson Venla Alina, Hautalampi Eero Kalevi, Heinonen Juho Petteri, Hollmén Iisak Matias, Jaarsma Nooa Oskari Hermanni, Kailiala Aapo Juho Jalmari, Karttunen Ella Linnea, Kauppi Tatu Vili Valtteri, Kiimamaa Selma Cecilia, Koivumäki Julia Nelli Maria, Koivunen Tuuli Talvikki, Korjala Tino Mikael, Laaksonen Jemina Julia, Lahtonen Aadaliina Lahja Sofia, Laine Väinö Jussi Oskari, Laitinen Emil Miro Kristian, Lehtiaho Mikael Johannes, Lehtonen Miina Iida Kaarina, Leino Valtteri Mikael, Luhtasela Niklas Lauri Mikael, Maaranen Otso Juho Herman, Majasuo Ella Maija, Mattila Eelis Seppo Juhani, Mononen Jesper Matias, Nguyen Gia Huy, Nuutinen milia Eveliina, Ojaniemi Milla Anneli, Orava Akseli Aleksanteri, Paju Juho Petteri, Piipponen Elina Pauliina, Puurtinen Odin Armas-Olavi Toninpoika, Rajala Arttu Alexander, Ratia Jesperi Teodor, Ronkainen Mikael Antero, Rossi Emmi Sofia Kristiina, Ruusuvuori Joel Eero Emil, Salminen Akseli Johannes, Salvela Niko Juhani, Sillanpää Niklas Uolevi, Similä Elina Suvi Mirjami, Similä Maria Oili Susanna, Simonen Saga Nimue Johanna, Sirkiä Iiro Oskari, Suominen Leevi Väinö Tapio, Tuomi Melinda Cia Katriina, Tuominen Toivo Allan, Vähäkangas Mimosa Inkeri, Wahlsten Jasmin Karoliina, Walden Venla Sofia, Ylämäki Elena Sofia. Kaarinan lukio, aikuislinja: Elomaa Anna Maria Pauliina, Himberg Vili Veikko, Mäkelä Sina Aurora Jennica, Raitanen Eetu Oskari, Rintanen Jesper Juhani. Yksi ylioppilas ei halunnut nimeään julkistettavan.

Kimitoöns Gymnasium: Blomqvist Alida, Broman Julia, Ginman Corinne, Gustafsson Hannah, Holmström Sebastian, Karell Fanny, Koivisto Noah, Koskinen Malena, Kudinoff Mirek, Lindblom Erin, Lönnroth Ida, Norrén Erika, Pinngam Anantaya, Röblom Albin, Sjöblom Erik, Sundman Andreas, Vuorio Adame​.

Kosken lukio:  Anttila Aino, Hildén Elias, Holm Pauliina, Honkala Kasper, Iltanen (Ahonen) Sara, Isotalo Lotta, Isotalo Peppi, Jansson Jemina, Jumppanen Liina, Järvelä Aaro, Kanasuo Eero, Kichuk Vladyslav, Korpiaho Roosa, Kotitalo Aaron, Laaksonen Aarne, Laaksonen Aleksanteri, Lehtovaara Leevi, Loisa Oona, Markkanen Eero, Meller Inkeri, Niemi Milla, Nieminen Jessica, Numminen Enni, Numminen Kristiina, Peltoniemi Patrik, Pietilä Miko, Pietilä Nea, Pihlava Sara, Posti Emilia, Prusila Miro, Raikko Adele, Raikko Amanda, Ratas Julia, Riitamaa Sofia, Saari Santeri, Saarinen Oskari, Salminen Ida, Salmio Oskari, Seppänen Niko, Silander Kristiina, Suominen Santeri, Suonpää Saara, Söderlund Jan, Tossavainen Minna, Vuorentausta Riikka.

Laitilan lukio: Aaltonen Noora, Ala-Olla Roope, Ala-Äijälä Maria, Alopaeus Joona, Antola Eveliina, Antola Maria, Grönroos Ida, Haapala Henri, Haijanen Suvi, Heinonen Elia, Heinonen Santeri, Hemmilä Anna, Kantelo Iida, Kylä-Heiko Vilja, Laiho Matias, Lukkala Juuso, Maikola Lenni, Maikola Viljam, Moilanen Krista, Peltonen Elina, Pusa Tanja, Reivonen Carita, Rinne Onni, Rinne Valtteri, Ruohola Selina, Tapani Topias, Torikka Jussi, Tähtinen Venla, Vainio Joonas, Vartio Sonja, Virta Veera, Virtanen Roni, Vuorela Ilmari​.

Paimion lukio: Aho Sanni, Berg Helmi, Donner Linda, Fingerroos Casper, Haapala Tuomo, Hinkka Eemeli, Hämäläinen Julia, Ilmonen Nea, Jäske Aku, Karppinen Karoliina, Kaukonen Kasperi, Kaunonen Venla, Koivunen Juho, Kuopila Joonas, Laakso Emilia, Laine Mikko, Lehtinen Silja, Lehtiranta Luukas, Leppänen Iina, Luostarinen Venla, Lähde Pauli, Lämsä Anton, Mäkinen Ossi, Nevalainen Urho, Nipala Kristian, Nurmi Vili, Pajunen Emma, Partanen Vilja, Poikonen Elias, Poikonen Henni, Porthén Elviira, Rauhanen Alise, Ruoholahti Minna, Salminen Selina, Silfver Saana, Sorjonen Juuso, Taipale Eero, Tammisto Venla, Tenhunen Johanna, Tuominen Henrietta, Tuunainen Miljaana, Veijola Vilma, Vuorela Enni, Yöntilä Alvar.

Perniön lukio: Alaranta Aino, Erjala Saara, Harjunpää Leevi, Hietaranta Frans, Honkanen Aleksi, Kaartinen Kaisa, Kanerva Sampsa, Laakso Aleksanteri, Laakso Milla, Lindholm Mikael, Löflund Noora, Muuri Saara, Nilsson Julia, Nurmi Ella, Oksanen Ilkka, Partanen Daniela, Peltonen Eerik, Piispa Alina, Rautio Mikaela, Saaristo Veera, Sallinen Sirja, Salmelin Vella, Salminen Santeri, Sipovaara Santeri, Toivonen Olli, Wikström Marlena.
Rauman Lyseon lukio: Aalto Aleksi, Aalto Elina, Aaltonen Kalle, Aflecht Ada, Ahonen Laura, Ahonen Nella, Alenius Ella, Arvo Aaro, Asela Jose, Babb Markus, Burjam Aksel, Cederberg Jake, Elo Eino, Elo Rasmus, Elomaa Kaapo, Elonen Anni, Elonen Sofianna, Heikkinen Minttu, Heinonen Benjamin, Helkkula Emmi, Hämäläinen Joni, Juhola Enni, Junnila Emma, Karta Minttu, Kartano Laura, Kaukkila Elias, Kauppi Nea, Kaura Sofia, Keinänen Aamu, Kelhä Ella, Kero Santra, Kirjavainen Leevi, Klemm Jamilla, Koivisto Jasmin, Korri Riina, Korte Casperi, Koukku Helmi, Kunnaala Rebekka, Kusmin Iida, Kuusenmäki Aleksi, Kuusisto Topi, Kylä-Kause Valtteri, Laaksonen Anni, Laaksonen Inari, Lahti Ninni, Lahtinen Waltteri, Lakaniemi Emmi, Lamminpää Aino, Lehtonen Elli, Lehtonen Matilda, Lehtonen Salli, Lehtonen Tara, Leino Karoliina, Leppälä Lilli, Liang Elli, Lindroos Jannica, Luonto Ella, Malmsten Mikael, Mannonen Saara, Marila Ronja, Metsäkallas Aleksi, Metsäkallas Sofia, Molkkari Iida, Mynttinen Ninni, Mäkelä Emma, Mäkilä Marianna, Mäkinen Iiro, Mäntyharju Justus, Mäntynen Juhani, Mäntynen Martta, Määttä Emilia, Narvila Essi, Niinistö Fanni-Lydia, Nurmi Kiia, Nurmi Niklas, Nurminen Jaakko, Nurminen Joakim, Nyman Julia, Osara Ella, Parkkila Milja, Peltomaa Hilma, Pentikäinen Roosa, Penttilä Jesper, Perttula Aino, Pietilä Siiri, Pietilä Sofia, Piirainen Sanni, Piirto Jessica, Puhakka Aada, Pulliainen Joona, Puntanen Elle, Puolitaival Joel, Pärri Fanny, Raitanen Lauri, Rajamäki Tiia-Maria, Rantanen Laura, Repo Eemil, Rintanen Vilma, Roth Enni, Ruohola Markus, Sallinen Ukko, Salminen Aaro, Salminen Lauri, Santala Essi, Santamäki Emilia, Satoniitty Eemil, Satoniitty Miika, Savolainen Matias, Setälä Melissa, Shabanov Ismail, Sosala Kristian, Suomi Arno, Suominen Aarne, Suuntamaa Anna-Sofia, Suutarla Leo, Suvala Anna, Tahkoniemi Nea, Taimi Nelli, Taivainen Taneli, Talsi Anni, Tanhua Aino, Tarvainen Neea, Torkkeli Tino, Tuominen Ellinoora, Tuominen Nelli, Tuominen Noora, Tuomisto Onni, Uskali Venla, Ussa Mandi, Varjo Patrik, Vehmas Oona, Vihervä Lidian, Viitasalo Helmi, Virtanen Laura, Vogelainen Aleksandra, Vuorela Kaapo, Westberg Viktor, Wredfors Valtteri, Yläjä Lotta.
Salon lukio: Aaltonen Akusti, Aaltonen Essi, Aaltonen Tuukka, Aapio Juho, Achrén Aino, Aho Jacob, Aitoaho Kalle, Akkanen Santeri, Aminoff Sonja, Antola Roosa, Anttonen Janne, Arell Iina, Arlin Ella, Becker Lauri, Bernoulli Sofia, Borenius Joel, Breilin Jenny, Breilin Sara, Ehnqvist Leevi, Ellfolk Jenni, Eloranta Emmi, Engberg Sonja, Engblom Jasmin, Eriksson Niklas, Feder Elias, Feta Samed, Filimonov Vladislav, Grünbaum Eimy, Habibovic Adel, Hallaranta Enni, Harju Emilia, Heikkilä Ville, Heinonen Lauri, Helander Niklas, Hemanus Niko, Herranen Karlo, Hietajärvi Eino, Hilke Nuutti, Hiltunen Liina, Honkanen Arttu, Huldén Vilma, Häkli Aliisa, Ibishi Eurona, Jaakkola Akuville, Johansson Jesperi, Jokinen Niclas, Jokinen Niilo, Juvonen Aada-Inkeri, Jännäri Anna, Järvinen Milla, Kainulainen Teea, Kalliola Mira, Kanerva Miika, Karjalainen Rasmus, Keski-Vähälä Roosa, Kiljunen Veikka, Kivirinne Laura, Koivumäki Lotta, Korelin Osku, Korhonen Anniina, Korhonen Konsta, Korsimo Johanna, Koski Kristo, Koskinen Tuulia, Kuusisto Mikko, Kylävainio Onni, Kymäläinen Elmeri, Känkänen Jaakko, Laamanen Julia, Lagus Lina, Lahti Heidi, Lahtinen Jessica, Laiho Niklas, Lairolahti Mikael, Lammela Vilhelmiina, Lampén Anna, Launiainen Tatu, Lavonen Linus, Lehtonen Elvi, Leimu Noora, Leinonen Satu, Lietzén Ada-Olivia, Lietzén Atte, Lindberg Hugo, Lindholm Oona, Lindqvist Krister, Lintuaho Ronja, Loimusto Joni, Loimusto Lotta, Lokkila Janette, Lundström Fiia, Luonsinen Arttu, Marjalaakso Helmi, Markozova Maria-Liisa, Matchenkova Julia, Matikainen Pietari, Matila Elias, Matinaho Miika, Metsäranta Joona, Mielikäinen Maisa, Moradi Sonja, Myllylä Anette, Mynttinen Aada, Mäkinen Viivi, Määttä Casper, Naakka Jenni, Nieminen Ilona, Nygård Ada-Maria, Nyman Ilse-Maria, Ojala Eetu, Ojanen Jessica, Ollila Veera, Pakarinen Veera, Pekkinen Ronja, Piispa Sofia, Pylkkö Hugo, Rantanen Henrika, Raunio Emma, Rinne Samuli, Rinta-Paavola Anton, Risu Roni, Ruohonen Vilma, Rönnblad Max, Saali Tilda, Saari Helena, Saarinen Jenna, Saksman Emmi, Salminen Alisa, Sarin Eemeli, Seppälä Nico, Sirkelä Vilma, Smirnova Linda, Snellman August, Somerpalo Iina, Stara Emilia, Stocklin Annina, Suilamo Ilkka, Syngelmä Noora, Taimela Leevi-Matias, Tammisto Anni, Tanskanen Kira, Tapio Lassi, Tarmaa Minni, Teulahti Taika, Tiisanoja Aapo, Tikkanen Reeta, Toivonen Emilia, Toivonen Saara, Toljamo Samu, Tuominen Jasmin, Tuominen Otso, Turpeinen Tuomas, Töyry Elena, Uotila Lauri, Vaarapuro Vilma, Vainonen Valtteri, Valkonen Veera, Vanhanen Julia, Vienonen Iida, Vihiniemi Ilona, Vihiniemi Matias, Viitanen Iira, Viitaniemi Jaakko, Villanen Tuomas, Villman Anna, Vilonen Ilari, Virta Kim, Virtanen Viivi, Voutilainen Ida, Voutilainen Suvi, Vuori Otto, Willberg Johanna, Willberg Mikael, Ylihaavisto Emilia, Yliluoma Susan
Aikuislinja:​ Aunola Miia, Havela Ari, Karimo Iida, Karjalainen Anton, Knaapinen Silja, Maunula Matilda, Ringborg Nea
Suomen kristillinen yhteiskoulu, Piikkiö: Iljanto Joel, Joskitt Elvi, Kuirinlahti Helmi, Lindblom Amos, Rosen Jessica, Saarinen Saara, Santa Janette, Vehkavuori Mandi.