SoVo Futsalista maajoukkueleirille

0
Hienon tulokaskauden liigassa pelannut Vilho Ståhlström jatkaa somerolaisjoukkueessa myös ensi kaudella. Sitä ennen odottaa kuitenkin maajoukkueleiritys.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Voima Futsalin riveissä kuluneella kaudella liigakasteensa saaneet Joel Salonen ja Vilho Ståhlström on kutsuttu Suomen alle 19-vuotiaiden futsalmaajoukkueen harjoitusleirille Tammelan Eerikkilään.

Toukokuun 21. päivänä alkavaan kolmepäiväiseen leiritykseen on ensi vaiheessa valittu kolme maalivahtia ja kaksitoista kenttäpelaajaa. Ryhmää saatetaan vielä täydentää muutamalla miesten Futsal-Liigan välieräjoukkueiden pelaajalla. Varalla olevien pelaajien joukkoon on nimetty myös SoVo Futsalin Elmeri Andersson .

Vuonna 2002 (tai myöhemmin) syntyneistä pelaajista koostuvan maajoukkueen päätavoitteena on selviytyminen ensi vuoden syksyllä Espanjassa järjestettävään Euroopan mestaruuslopputurnaukseen. Karsinnat EM-huipennukseen pääsystä käynnistyvät kuluvan vuoden marraskuussa.