Tiisu julkaisi singlen yhdessä olemisesta

0
Alkuvuodesta 2020 otetussa kuvassa Tavastian takahuoneessa ovat Tiisun jäsenet Mikko Aaltio (vas.), Riku Sonkkanen, Väinö Karjalainen, Petteri Pulkinen ja Henrik Illikainen.

Tiisu on julkaisi uuden singlen, joka kantaa nimeä Me olemme me.
Kappale on saanut alkunsa yhtyeen somerolaislähtöisen keulahahmon Henrik Illikaisen kynästä.
– Se käsittelee niinkin simppeliä ja niinkin ihanaa asiaa kuin yhdessä olemista ja sitä miten hyviä asioita se ihmisille teettää. Tässä mielessä biisi kertoo tietty kanssa meidän rakkaasta bändistä, jonka musiikki, ihmiset, tunkkaiset keikkapakuvitsit sekä keskinäinen arvostus ja luottamus on näytelleet keskeistä roolia mun elämässä viimeiset en todellakaan nyt ees tiiä kuinka monta vuotta. Kiitos pojat, kertoo Illikainen Facebookissa.
Yhtyeen tiedotteessa Illikainen nostaa esiin myös kihlattunsa.
– Biisi syntyi tavattuani nykyisen kihlattuni. Hänen kanssaan estot hälvenivät heti alkumetreillä ja aloin rakkauspäissäni laulamaan hänelle hetkessä keksimiäni juustoisia rakkausrallatuksia, joista yksi oli tämän biisin kertosäe. Minusta tämä biisi on äärimmäisen vilpitöntä tykitystä siitä, kuinka rakkaiden ihmisten kanssa elämän mittasuhteet asettuvat paikoilleen ja asioissa alkaa olla – kaikessa järjettömyydessäänkin – jotain lohduttavaa järkeä, Illikainen kertoo.
Kappale on Tiisun viimeinen singlelohkaisu tänä vuonna julkaistavalta kolmannelta albumilta.