Veikka Sarén triathlonin Euroopan cupiin Italiaan

0
Veikka Sarén

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan Veikka Sarén matkusti pari päivää sitten tulevana viikonloppuna Italian Caorlessa järjestettävään triathlonin Euroopan cupin kilpailuun. Caorle sijaitsee aivan Venetsian lähellä. Siellä M19-sarjassa kilpailevan Sarénin lajina on supersprintti. Semifinaali on lauantaina ja finaali sitten sunnuntaina.
Veikka Sarén oli ennen kisamatkalle lähtöään erittäin tyytyväinen tämän hetken kuntoonsa, joka tuntuu olevan nousussa. Kuntoaan hän pääsi testaamaan triathlonissa viimeksi runsas viikko sitten Pajulahden leirikisassa ja sen myötä lähti toiveikkaana matkaan.
– On mukava päästä kilpailemaan taas ulkomaille ja saada hyvää kisatuntumaa kansainvälisessä seurassa. Kisa on hyvä välietappi kohti syksyn EM-kisoja, riemuitsee Sarén.
Muutama viikko sitten Sarén juoksi maantiejuoksun SM-kisoissa 10 kilometrillä pronssille. Viime viikonlopun SM-maastot olisivat olleet liian lähellä tulevaa kisaa ja siksi ne jäivät tällä kertaa väliin Italian matkan varmistuttua.