Kadonnut harmaavalkoinen kissa Keltiäisten alueelta Somerniemeltä. Kissan hännänpää kuvanmukaisesti sykkyränä.
Minna Miettinen 0402179655

Kiitos PS makkarasta ja kahvista! Vatsa täynnä elämä kirkastuu. Eikä kaikilla ole nettiä, missä ehdokkaat ovat.
En ole somessa

Tietääkö kukaan varmuudella, voiko järvessä uida jos rannassa on kasvanut myrkkykeisoa? Entä voiko kyseistä vettä käyttää löylyvetenä?
Tietämätön

Olen todella huolissani Jaatilantiellä kulkevien lasten turvallisuudesta. Rekat ynnä muut ajavat kovalla vauhdilla, vastoin liikennemerkkiä. Liikennemerkkihän kieltää kuorma- ja pakettiautoilla ajon Turuntien päässä.
Kaikilla samat säännöt

Onko Svenssonintielle perustettu koiratarha?
???

Viime vuonna maailmassa käytettiin 173 000 dollaria minuutissa ydinaseisiin ja koko vuoden aikana 72 miljardia dollaria, vaikka menossa oli tämän vuosisadan tähän mennessä pahin pandemia. Tilanteesta hyötyjät ovat vähemmistö, jonka toiminta vaarantaa yleisen turvallisuuden. Jotta saisimme tämän hulluuden loppumaan, niin jokainen, jolla on voimavaroja voi vaikuttaa asiaan, niin toimikaa tavalla tai toisella. Someron kaupunki voisi esimerkiksi liittyä ydinaseettomien kaupunkien joukkoon.
Ican

Somero-lehden vaalipaneelissa tuli selvästi esille, että keskustapuolue olisi lakkauttamassa jäljellä olevista alakouluista ensimmäisenä Kirkonmäen koulun. Järkyttävää! Kirkonmäki on monelle perheelle kokonsa ja sijaintinsa puolesta paras vaihtoehto. Nyt ainakin tiedän, mitä puoluetta en äänestä.
Huolestunut

Uusille kuntapäättäjille esitän pohdittavaksi miten kaupungin taajama-alueille saadaan yöllinen nukkumisrauha. Ihmisten on mahdoton nukkua kovan liikennemetelin vuoksi. Somerosta yritetään tehdä kaikille miellyttävää asumispaikkaa. Asiaan täytyy löytyä sopiva ratkaisu. Ihmisten hyvinvointi on erilaisten häiriötekijöiden vuoksi heikentynyt aiheuttaen monenlaisia sairauksia. Sairastumiset taas lisäävät myös kaupungin kuluja. Oikeudenmukaiset asumisen edellytykset tekevät kaupungista vetovoimaisen paikan yrittää ja toimia. Yhteisymmärrystä ja jämäkkyyttä asiaan toivoen.
Irma Hinttala

”Eletään vuotta 2021”:lle. Paikannimiin liittyy kulttuuriperintöä. Ollilan tai muun koulun viitta kertoo rakennuksesta eikä toimiiko koulu enää. Haalintie kertoo Haalin tilasta, josta jäljellä enää asuinrakennus ja navetta. Kuninkaantiellä on joskus kuningas kulkenut! Nimikylttien poisto tai uusien laittaminen on luvanvaraista. Ely-keskus vastaa teistä.
Anne Kalin Myllykulmantieltä

Ihan pienenä vinkkinä: Somero on aika pieni paikkakunta, niin kannattaa miettiä minkä kuvan firmastaan haluaa luoda netin välityksellä. Itse nettiä seuraavana ainakin tiedän ja olen saanut vahvistuksen, mitkä kivijalkakaupat tosiaan kierrän kaukaa. Menen vaikka sitten naapuripitäjään. Ikävää, mutta somessa on myös vastuu oli sitten yritys tai yksityinen henkilö kyseessä. Ei muuta kuin brändiä luomaan. Mukavaa kesää kaikille.
Vastuu ennen kaikkea

Tehkää nuorille oma liikennepuisto, ettei heidän tarvitse tukkia keskustaa ajoneuvoillaan.
Vinkki

Kannatan Raimo Rönkön aloitetta Kiiruun kirsikkapuista. Olisiko merkki uudesta alusta, pehmeämmästä linjasta. Tulisiko paljon sanoja, myös runomuotoisia.
Mirja Myllyoja

Rönkön kirsikkapuualoite hyvä idea. Toisi lisää turisteja Somerolle, mikä merkitsee lisää asiakkaita kivijalkakauppoihin.
Ärrän väki

Hyvä aloite Rönköltä. Kyllä paratiisissa pitää kukkivia puita olla!
Turisti

Rönkön kirsikkapuut voisivat lapset istuttaa, kuten esimerkiksi liito-orava -partiolaisryhmä. Samalla lapsille jäisi niin oppi kuin muistokin luontomme kauneudesta.
Yks ukki vaan

Ihmettelin, miksei Someron Keskusta tarjoa makkaraa perjantain vaalitilaisuudessaan torilla. Valistivat noudattavansa THL:n suosituksia. He antavat jäätelön, jonka voi noutaa kioskista ja syödä kotimatkalla ihan itsekseen.
Vanhasta kuulemaan lähtevä