Akustinpuiston penkkilenkki on ihan mukava juttu, mutta yhdellä pisteellä pitäisi olla melkoinen kumi-ihminen ja laiheliini, jotta tehtävän voisi suorittaa.

🙂

Lukaisin populistipuolueen julkaisua: Mautonta lähteä agitoimaan kilpailevalle puolueelle tuhoa. Toivottavasti tämä puolue tukehtuu pian omaan tarpeettomuuteensa. Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa, ei anarkiaa ja uhoa. Kiitos kuitenkin hyvästä takan sytykkeestä.
Äänestäjä

Someron koronabonus. Varminta on antaa rahana työntekijälle, ja verollisena se on tasa-arvoista. Kakkua ovat jo syöneet osa kaupungin porukasta, eikä ole kuulunut kaikille työntekijöille. Raskaimman työn tekijät on helppo unohtaa.
Tasa-arvo

Kyllä korona on vienyt voimavaroja ja tuonut tuplasti työtä lisää erityisesti hoito- ja siivouspuolella. Moninkertainen työmäärä samalla jo entuudestaan alipalkatuilla aloilla. 100 euron lisä tuntuu lähinnä pilkanteolta, kun perustoimeentuloasiakkaatkin saivat viime syksynä sentään 3×75 euroa puhtaana käteen.
Herää sdp

Eija Komulle rispektit Pave Maijasen jutusta. Ekat kassikaljani tullut dokattua Paven itä-Helsingin Vuorenpeikontien 53 Plymouthin penkeillä Roihuvuoressa, Royalsin tarroja + levyjä kerjännyt, Paven muksuja vahtiessa hiekkaloddalla kauppareissun ajan ja niin edelleen. Paljon jutskailtiin, Pave oli nasta mies meille junnuillekin. Viimeksi muisteltiin 2016 Esakalliolla Roihuvuoriaikoja… Rest in peace man!
Anssi Timonen

Forssassakin rokotetaan jo 40-vuotiaita. Eikö Somerolle olla saatu hyvän alkuvauhdin jälkeen enää uusia rokotteita?
Ottaisin

Kaunis kiitos Somerolla lentäneet, teitte päivästä erittäin mieluisan. Iloa ja aurinkoa kesäänne. Ps. nähdään katutansseissa!
Rotorwayn henkilökunta

Maanantaiaamuna noin kello 7.30 Joensuuntiellä mopopoika, ehkä 15-vuotias, kaahaili ja keuli 60–70 km/h:ssa Turuntieltä R-kioskille ja pitemmällekin. Mitä poika sanoisi tavatessaan pyörätuolissa neliraajahalvaantuneen, joka on itseaiheuttaneena aiheuttanut onnettomuuden? Isät ja äidit miettikää, kuka maksaa vahingoista, vakuutus ei maksa tahallista tekoa.
Melkein alle jäänyt