Teksti ja kuva Armas Töykkälä
Bönden uusi yrittäjä Sadik Kizilyamac tuo kesäravintolan pöytään burgerlounaan.
Burger Kingistä tuttu hiiligrillillä paistettu täyslihahampurilaispihvi on nyt tullut somerolaisten herkuttelijoiden huulille. Kesäravintola Bönden keittiötä on uudistettu ja sinne on tuotu uusimman trendin mukainen uunihiiligrilli.
– Kaikki annokset paistetaan grillissä, tulee todella mehevä maku, ravintoloitsija Kizilyamac kertoo.
Juuri nyt kysytty annos on lämmin kanasalaatti. Annoslounailla mennään toistaiseksi, kokeilussa on parhaillaan burgerlounas pari kertaa viikossa.
Sadik Kizilyamac tunnetaan tanssilava Esakallion ravintolayrittäjänä. Koronarajoitusten myötä hän on laajentanut toimintaansa myös Böndeen. Tuleva kesä näyttää hyvältä.
– Pikkuhiljaa meillä on koko ajan kävijöiden määrä kasvanut. Kyllä tästä tulee hyvä kesä, uskon niin.