Hyvää kaikille

0
Seija Koskinen haluaa, että ihmiset puhaltavat yhteen hiileen ja kunnioittavat toisiaan.

Teksti ja kuva Armas Töykkälä

Kauniina kesäsunnuntaina torille oli tullut polkupyörällään Seija Koskinen. Hänelle sellaiset asiat kuin vaalit tai niiden yhteydessä olevat tarjoilut ovat täysin sivuseikkoja. Hän haluaa olla yhteydessä muihin kanssaihmisiin ja jakaa hyvää.

– Haluan vaan, että tullaan keskenään toimeen. En ymmärrä politiikasta, mutta haluan että kaikki menee oikein ja kunnioitetaan ja arvostetaan toisiamme. Että meillä olisi hyvä kaikille, eikä ketään saa sortaa. Puhalletaan yhteen hiileen. Arvoni ovat uusiutuneet paljon mieheni poismenon jälkeen. Haluan jutella muiden ihmisten kanssa ja auttaa heitä.

Seijan puoliso Simo Koskinen nukkui hiljattain pois saatuaan äkillisen sydänkohtauksen 70-vuotissyntymäpäivänään.

– Käyn haudalla laittamassa kukkia ja arvostan Simoa kovin. Hän oli hyvin pidetty mies. Ikävä on kova.