Jenni Vuori ja Jarmo Lipasti voittivat piirinmestaruudet

0
Jenni Vuori

Teksti: Aulis Tiensuu, kuva Sauli Kaipainen

Someron Esan Jenni Vuori naisten keihäässä ja Jarmo Lipasti miesten seipäässä voittivat lajinsa Turussa Varsinais-Suomen pm-kisojen ensimmäisessä osakilpailussa.

Vuori heitti parhaallaan tuloksen 44,12, jolla voitti seuraavaksi tullutta Turun Urheiluliiton Veera Matintaloa yli seitsemällä metrillä.

Lipasti uusi viime vuotisen mestaruutensa kauden parhaalla tuloksellaan 325. Hänen miesten sarjan piirinmestaruutensa on historiallinen, sillä mies täyttää muutaman viikon kuluttua jo 72 vuotta! Piirin parhaat hyppääjät Tommi Holttinen ja kumppanit eivät olleet mukana.

Marika Virtanen oli paras varsinais-suomalainen naisten moukarinheitossa tuloksellaan 52,49. Kilpailut olivat kuitenkin avoimet ja voittajaksi heitti Nurmijärven Yleisurheilun Tiina Rinnekari tuloksella 55,99, joten Marikalle hopeaa.

Saara Suonpää juoksi 100 metrin alkuerissä 14. parhaan ajan ja ennätyksensä tuntumaan 13,38, mutta myötätuulta oli hivenen liikaa (+2,2) sekä 400 metrillä yhdeksänneksi parhaan ajan ja ennätyksensä 62,49.