Kokoomus saavutti tavoitteensa

0
Totti Nuoritalo (vas.) kertoo kokoomuksen olevan tyytyväinen vaalitulokseen, puolue säilytti seitsemän paikkaa ja sai läpi kolme nuorta ehdokasta. Jutta Varjus sanoo tuloksen olevan tiimityötä ja Markku Mäki-Teerin olleen vaalipäällikkönä menestyksen tae.

Teksti: Armas Töykkälä

Kokoomus säilytti seitsemän valtuutettuaan, mutta ryhmä uudistui. Peräti kolme uutta ehdokasta pääsi ensikertalaisina läpi ja kannatus nousi hienoisesti.

Puheenjohtaja Totti Nuoritalo on mielissään tuloksesta ja pitää syynä siihen tarkkaa otetta taloudenpitoon.

– Kokoomus saavutti tavoitteensa ja sai kolme nuorta läpi. Ollaan tosi tyytyväisiä. Meillä on maltillinen valtuustokausi takana, olemme panostaneet budjettiajatteluun. Yritämme säästää kuntalaisten rahoja ja välttää järjetöntä velantekoa.

Jutta Varjus keräsi eniten ääniä kokoomuksesta. Hän pitää hyvää tulosta tiimityön ansiona.

– Tavoitteena on, että tiimi pitää paikkansa tai petraa. Parhaan pelaajan palkinnot ovat mielestäni turhia, siinä unohdetaan työmyyrät, jotka eivät näy. Totti tässä on esimerkiksi sellainen ja Markun työ vaalipäällikkönä ollut ehdoton menestyksen tae.