Eikö olisi hyvä laittaa ensin kaikki ajotiet ja pyörätiet kuntoon ja vasta sitten edes keskustella uusista mahdollisista liikenneväylistä tai pyöräteistä? Ainakin keskustan pyöräteistä osa on niin huonossa kunnossa ja samoin myös ajotie liikenneympyrästä eteenpäin kohti pääväylää.
Ensin vanhat kuntoon ja sitten vasta uutta

Esimiehen tulisi huomata Somerolla ruokakaupassa töissä oleva henkilö, joka käyttää runsaasti hajuvesiä. Ympärillä leijuu viiden metrin rinki voimakasta hajua, johon nykypäivänä onneksi harvoin törmää. Samassa kaupassa on melko varmasti kemikaalihyllyllä myytävänä hajusteetonta antiperspiranttia, eli ei voi olla hankintakaan vaikeaa.
Asiakas

Eikö Somerolla pystytä päivittämään sivuteiden viitoitusta. Ollilassa edelleen viitta Haalintie ja Koulu. Koulua ei ole. On vaikea löytää kyseisen tien varrella olevaa perhekoti Peikonpesää. Myös kuuluisaa taidetta on nähtävillä saman tien varrella. Koulua ei ole, hävittäkää se harhaanjohtava viitta.
Eletään vuotta 2021

Ei mainoksia! Osassa postilaatikoita kyseinen ilmoitus on sijoitettu laatikon kannen alle, mistä sen huomaa liian myöhään. En kehtaa myllätä omia mainoksia pois, koska näyttää ulospäin erikoiselta. Postilaatikon päällä olisi parempi paikka mainoskiellolle.
Minna Kotti