Somero-lehden tulospalvelu: Näin somerolaiset äänestivät – Katso myös naapurikuntien tulos

1


Somerolehti.fi seuraa kuntavaalien ääntenlaskua vaali-iltana tulospalvelussaan. Reaaliaikainen seuranta alkaa heti, kun vaalihuoneistot ovat sulkeutuneet sunnuntaina kello 20 ja ensimmäiset ennakkoäänet on laskettu.

Tulospalvelu näyttää pian sen jälkeen ennakkoäänien jakautumisen ja seuraa ääntenlaskennan kehittymistä illan mittaan. Tulospalvelussa voit tarkastella kunnittain, ketkä ehdokkaat ovat menossa läpi valitsemassasi kunnassa ja minkälaisella ääniosuudella puolueet ovat nousemassa valtuustoon.

Kun äänistä on laskettu 100 prosenttia, tulospalvelu kertoo kunnan lopullisen vaalituloksen ja uuden valtuuston kokoonpanon.

1 KOMMENTTI

  1. Ilahduttavan moni ehdokas oli vastannut Helsingin Sanomienkin vaalikoneeseen ja kirjoittanut sinne esittelyn itsestään. Esittelyt olivat hyvin kirjoitettuja ja persoonallisia. Hieno tapa saada valtakunnallista näkyvyyttä pienellä vaivalla. Kannattaa muistaa neljän vuoden päästä jos vielä silloin on samanmuotoinen vaalikone. Jonkin verran Hesaria tulee varmaan Somerollekin.

Kommenttien lisääminen on estetty.