Team Melba menestyi hevosen selässä

0
Veera Palomäki, Anette Nieminen ja Emma Lemberg Melban kanssa verryttelyssä. Maassa on tiimin jäsen Micaela Sinda.

Teksti Carita Ingman

Vikellyskilpailukausi 2021 starttasi käyntiin Hessitallilla Urjalankylässä. Someron Hevosharrastekeskuksessa treenaava Somero-Ypäjä-Urjala vikellysjoukkue Team Melba osallistui Vaulting Club Finlandin järjestämiin kilpailuihin alue- ja kansallisella tasolla.
Kilpailut keräsivät 170 starttia ja vikeltäjiä Turusta Ouluun ja Sipoosta Pohjanmaalle. Kilpailuissa vikellettiin 18 eri luokassa. Viikonloppuna nähtiin kansainvälisen tason suorituksia ja osa jatkaa kilpailemaan Flyingeen Ruotsiin.
Ensikertalaisena Team Melba -joukkue onnistui erinomaisesti. Yksilösuorituksissa nähtiin myös onnistumisia, eikä helle ja kisajännitys tuntuneet tarttuvan ilpailijoihin.
Team Melbaan kuuluivat joukkueenjohtaja/juoksuttaja Silja Ahonen Ypäjän ratsastajista, Veera Palomäki ja Emma Lemberg Someron Ratsastajista, Anette Nieminen Ypäjän ratsastajista ja Micaela Sinda Vaulting Club Finlandista Urjalasta.
Kilpailuissa vikellyshevosena toimi Someron Hevosharrastekeskuksen opetus- ja vikellyshevonen Melba.
Team Melba osallistui sunnuntaina joukkuekilpailuun C-tasolla, saavuttaen ensikertalaisena toisen sijan. Team Melban vapaaohjelman teemana oli Peppi Pitkätossu ja vikeltämässä nähtiin Peppi, kaksi rosvoa ja apina.
Parivikellyksessä Anette Nieminen ja Veera Palomäki saavuttivat seitsemännen sijan. Yksinvikellyksessä C-tasolla Palomäki sijoittui luokassaan sijalle 11 ja Lemberg oli 15./39. B-tasolla yksinvikellyksessä Nieminen oli kymmenes. Lasten yksinvikellyksessä B-tasolla Micaela Sinda hevosella Cheyenne voitti luokan seitsemästätoista ratsukosta.

Emma Lemberg ratsulla Melba joukkuekilpailun perusliikkeissä
Ypäjän Ratsastajien Anette Nieminen kuuluu vikellysjoukkue Team Melbaan. Alla joukkueen hevonen Melba.
Veera Palomäki ja Anette Nieminen parivikellyksessä.
Micaela Sinda verryttelee Melban kanssa.
Team Melbassa vikellyksesssä kilpailevat Veera Palomäki, Micaela Sinda, Anette Nieminen ja Emma Lemberg sekä hevonen Melba.
Mikaela Sinda olkaseisonnassa.