Oli huippua käydä kaupungintalolla äänestämässä. Poikkeusajan järjestelyt olivat turvalliset ja sujuvat. Kiitos toimijoille.
Äänestäjä

Toivottavasti tuleva valtuusto edes hoitaa ulkouimapaikat eli uimarannat kuntoon, nyt ei niin ole. Valitettavaa… Noh, onneksi edes viikonloppuisin on mahdollista matkustaa muualle ja käydä ihanilla ja hyvin hoidetuilla uimarannoilla. Niin valuu osa ostovoimasta muualle.
Uintia rakastavat vakioasukkaat

Näin nokkosperhosen ensi kertaa moneen vuoteen tien varrella olevasta kukasta. Toivon, että ei leikkattaisi niitä kukkia; ne ovat pörriäisten ja perhosten ruokaa.
Huolestunut

Toivottavasti tienvarsien niitto tehdään niin, että pusikot menevät matalaksi myös! Viime vuonna tavallisella niittokoneella vain ruohot tulivat ajetuksi ja pusikot jäivät rehottamaan. Elyn mies lehden palstoilla silloin taisi sanoa, että kaikki niitetään… No, siinä se nähtiin, taas! Hoitamattomalta näyttää, kun ojan pohjalla ja vastapenkalla puskat rehottaa!
Ei näin

Miksi hankitaan koira ja useampia haukkumaan aamusta iltaan pihalla?
Ei koirien vihaaja mutta räksytyksen

Osoitan suurta kiitollisuutta niitä äänestäjiä kohtaan, jotka osoittivat luottamuksensa minuun.
Irma Hinttala

Ymmärrän, että nuoret hengailevat kartsalla; katselevat ja kuulostelevat, kuka tänään on liikkeellä. Mutta muistakaa, että keskustan kaduilla ja niiden varsilla on muitakin liikkujia ja asujia. Kiiruun puistossa on kiva kokoontua, istuskella ja jutella tuttujen kanssa. Siellä järjestetään jumppia ja monenmoisia tapahtumia. Olisi kiva kuulla, mitä toinen vieressä puhuu. Nyt kartsaa kiertävä joukko haittaa keskustelua ja kuuntelua, sekä talojen asukkaiden illanviettoa ja unta. Muistakaa, että muitakin on olemassa.
Ollut nuori joskus itsekin