Oli ilahduttavaa huomata, että valtuustoon valittiin lukuisia nuoria hyvillä äänimäärillä. Toivottavasti puolueilta löytyy viisautta antaa heille vastuullisia tehtäviä, koska Someron kehitys kaipaa tuoreita ajatuksia.
Pauli Eino

Ei pidä lähteä syyhyttä saunaan. Myös ensimmäinen päivä on hirressäkin hankala, mutta siihenkin tottuu. Ovat vanhoja sanontoja. Pitäisi tulijan ymmärtää, että Somero on maatalousvaltaista seutukuntaa, ja jos sian paska haisee, ei se tapa ja siihenkin tottuu.
Kun saa oltua vaan

Yksi pyyntö: Keskustelkaa ihan oikeasti lasten kanssa liikennesäännöistä ja niin edelleen. Ja siis mieluummin ennen kuin vahinko on tapahtunut. Ja jos jotain käy, niin opettakaa pyytämään anteeksi. Ja Somerolle tosiaan tarvitaan se skeittipuisto, eikö siellä päiväkodin vieressä ole se pelto tyhjänä, joka on nykyään kaupungin? Miksei sinne tehdä sitä rataa? Panostakaa vähän lapsiin ja nuoriin, niin kaikki ei muuta täältä pois ja saadaan lisää porukkaa, myös lapsiperheitä.
Paluumuuttaja

Nimimerkki ”Ei näin” ihmetteli viime lehdessä, miksi Ely ei niitä pois ruohoja ja pusikoita teiden varsilta ojan vastapäiseltä penkalta. Kuule, se työ kuuluu ihan maanomistajalle. Ojasta kulkee raja. Ei Ely ole peltojen pusikoista vastuussa.
Työnjako

Kirjoittaja epäilee perussuomalaisten ulkomaalaisvastaisuutta. Toivottavasti kyseessä ei ole ollut vain äänten kalastelu. Vuosikymmeniä sitten kaksi vanhusta kulki pitkin Joensuuntietä, kun samaan aikaan heitä lähestyi vastakkaisesta suunnasta, tosin tien toista puolta kulkien, mustaihoinen mies. Toinen valisti toista vanhusta toteamalla, ”kato n…..i!” Kyseessä ei tuohon aikaan ollut rasismista, vaan osa normaalista kielenkäytöstä. Mustaihoisen miehen kohtaaminen Somerolla oli perin harvinaista. Nykyään on outoa, että syyllistytään maalittamiseen, niin kuin nykyään on tapana sanoa.
Kuulolla ollut

Purkutuomion saaneet talot olisi voinut ottaa hyvin hyötykäyttöön. Olisi ollut tilat nuorisolle kokoontumisiin sekä kodittomille mahdollisuus yömajoitukseen. Kun ei purkaminenkaan ilmaista ole.
Pohtija

Löytynyt kampaamo Bionnen rappusilta naisten kello. Tiedustele Somero-lehden toimituksesta tuntomerkkejä vastaan.
p. 050 513 0375

Olin sunnuntaikävelyllä. Kuljin kirjakaupalta R-kioskin puolta Kiiruun puistoon. Istuin puistonpenkillä, katselin ja ihastelin, miltä luonto näyttää ja tuoksuu. Kotiin palasin Joensuuntien kukkakauppojen puolta. Huomasin, että mieheltä saamani kultaketju oli auki ja roikkui vaatteissa. Koruosa, jossa on liila kivi, oli poissa. Jos löydät rakkaan muistoni, niin soita.
p. 044 9812 078

Toimituksen tekstarien puhelinnumero ei ota vastaan kuvia. Kuvalliset viestit aina sähköpostiosoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus