Auttajalle, mopoilijoille, tavaroita hukanneille, meteoriitista kyselleelle…

0

Tämä keskustelu kauriiden liiallisesta määrästä on hieman nurinkurista, kun metsästäjät itse edesauttavat ja ylläpitävät eläinten suurta määrää tarjoamalla niille buffetin läpi talven. Onko niitä sitten loppujen lopuksi vain kiva ampua, koska saaliin saamiseksikaan ei tarvitse edes nähdä sen suurempaa vaivaa?
Esmmoo

Kiitos sinä rouva/neiti, joka avustit minua diabeteskohtauksen aikana K-Supermarket Härkätiessä.
Kiitollinen

Oliko Liiketiestä tarkoitus tehdä mopojen ja muiden moottoriajoneuvojen kiihdytysrata?! Kevyen liikenteen väyläkin vaarallinen kulkea: Häiriötä varmaan myös alueella asuville ja eläimille!
Kysyn vaan

Löytyneet sievät avaimet Somerniemen Musiikkiteatterilta nurmikolta. Saa tuntomerkkejä vastaan teatterilta tällä viikolla ti, to, pe kello 17–19.
Avaimet

Onko pakko? Niin, joskus ihmettelen näitä juttuja. Luuleeko joku oikeasti viljelijöiden menevän yöksi töihin, jos ei olisi pakko. Lehden jakajatkin jäisivät mielellään yöksi nukkumaan, jos lehdet voisi jakaa päivällä. On paljon asioita, joita tehtäisiin toisin, jos voitaisiin. Emme voi tietenkään ymmärtää kaikkien ammattien varjopuolia. Itse ajattelen häiriöäänen herättäessä ”kiva kun siellä joku puolestani ahkeroi.” Positiivisuus auttaa nukkumaan levollisesti.
On pakko

Nimimerkille onko pakko? Välillä on pakko!
On pakko!

Olen Kuumentuneen kanssa samaa mieltä Somerniemen musiikkiteatterin esityksen arvostelusta. Ei nuoria tartte mollata eikä moittia, vaan kannustaa ja olla iloisia, kun uskaltavat mennä laulamaan ja esiintymään. Kaikki varmaan yrittävät parhaansa, ja sen huomaa. Kiitos kaikille ja hyvää jatkoa.
Toinen kuumentunut

Eija Komu on taitava, rehellinen ja asiansa osaava kriitikko. Hyvä, Eija!
Kriitikkoja tarvitaan

Löydetty keskiviikkona älyrannekello Akustintieltä. Kysyä voi tuntomerkkejä vastaan soittamalla Somero-lehden toimitukseen.
Toimitus 050 5130 375

Tekstaripalstalla kysyttiin Someron meteoriitin perään. Muistan aikuisten puhuneen asiasta, kun minä oli alta kymmenen, 8–9-vuotias. Puhuttiin, että se ei olisi ollut oikea meteori, vaan eräs mies olisi vienyt kuumentuneen möhkäleen Jokelaan, Järnströmin pihalle alueen akkoja pelotellakseen. Mies asui Kaislarannassa ja hänellä oli puuverstas, lie ollut vähän omalaatuinen. En tiedä, joutuiko hän vastuuseen teoistaan, ja olivatko puheet yleensäkään totta. Täytyy muistaa, että kertomani on juorun varaista.
Lyyly Honkio, s. 1928