Henri Liipola ja Max Lampinen omilla lukemillaan

0
Jenni Vuori heitti Raumalla keihäässä kauden parhaan tuloksensa.

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan moukarimiehet Henri Liipola ja Max Lampinen heittivät Helsingissä jälleen voittoisasti omille lukemilleen.
Liipola voitti miesten kilpailun kauden toiseksi parhaalla tuloksellaan 74,10. M17-kisan voittanut Max Lampinen taas heitti viisikiloista tulokseen 77,50 eli siihen puolentoista metrin haarukkaan, johon hän on kaikissa kilpailuissaan viimeisen kahden kuukauden aikana päässyt.
Muutaman viikon kilpailutauolta palannut Jenni Vuori heitti Raumalla keihäässä kauden parhaan tuloksensa 45,83 sijoittuen kolmanneksi. Vuori valitteli, että ei saanut riittävää painetta keihääseen ja heitot menivät läpi. Voiton vei Rauman Urheilijain Julia Valtanen tuloksella 52,36.
Paavo Virkki hyppäsi Forssassa P13-sarjan korkeuskisan voittoon tuloksella 125.