Koirat tulevat näytille Haukkukalliolle

0
Lapsi & koira -kisassa arvioidaan lapsen ja koiran yhteistyötä.

Kaiken rotuisia koiria on nähtävillä Haukkukalliolla keskiviikkona7.7., kun Someron Seudun Koiraharrastajat järjestää perinteisen Suviheinä -match show´n koronavuoden tauon jälkeen.
Isot rotukoirat arvostelee ulkomuototuomari Tanya Ahlman-Stockmari ja pienet rotukoirat ulkomuototuomari Harto Stockmari. Alle yhdeksän kuukauden ikäiset pennut ja aikuiset koirat arvostellaan omissa luokissaan. Osallistumisen alaikäraja on viisi kuukautta.
Monirotuisten sekä lapsi & koira -kilpailun tuomarina toimii somerolainen cairnterrierikasvattaja Anu Aho.
Match show´ssa koirat arvostellaan kaksi kerrallaan. Parin voittaja saa punaisen nauhan ja toinen sinisen. Punaisen ja sinisen nauhan saaneista sijoitetaan palkintopalleille neljä parasta. Luokkavoittajista valitaan lopuksi näyttelyn kaunein.
Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.