Korona-altistumisia Suviheinäturnauksessa, Rantatuvassa ja Böndessä

0
Suviheinäturnauksessa ja Someron kesäravintoloissa on tapahtunut mahdollisia korona-altustumisia.

Mahdollisia korona-altistumista on ollut viime viikonloppuna 9.–11.7. Suviheinäturnauksessa sekä ravintola Böndessä ja Rantatuvassa.

Someron urheilukentällä 9.–10.7. järjestetyssä jalkapallon Suviheinäturnaukseen osallistuneella sekä 9.–11.7. ravintola Rantatuvassa asiakkaana olleella useammalla on viikonlopun jälkeen todettu koronatartunta. Altistuneita kartoitetaan parhaillaan.

Mahdollinen korona-altistuminen on myös ravintola Böndessä perjantaina 9.7. kello 1.30–3.30. Asiakkaana olleella on viikonlopun jälkeen todettu koronatartunta.

Samaan aikaan näissä tapahtumissa ja tiloissa olleita henkilöitä kehotetaan seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan koronatesteihin oireiden ilmaantuessa.

Someron kaupunki korostaa tiedotteessaan, että tilat, joissa mahdollisia altistumisia tapahtuu, ovat turvallisia, jos niissä noudetaan yleisiä koronasuosituksia.

Erityisen tärkeää on, että terveydenhuollon viranomaisten ohjeita ja terveysturvallisia toimintatapoja noudatetaan, jotta tartuntaketjut saadaan katkaistuksi.