Koronasta…

0

Koronatapaukset ovat moneen muuhun paikkakuntaan verrattuna olleet Somerolla varsin maltillisia. Eli hienosti olette asian täällä hoitaneet. Kotipaikkakunnallani on paljon huonompi tilanne, vaikka ei kaupunki niin kovin paljon suurempi ole.
Somerolla mökkeillyt

Ruokakaupassa huolestuttava piirre: asiakkailla ei maskeja. Onpa huoletonta! Vaikka olisi kaksi kertaa rokotettukin, on hyvä käyttää maskia.
Ota aina toiset huomioon

Saarentakana toimii yöaikaan marjanpoimija. Luultavasti ymmärtänyt, että hoidan puutarhan pensaineen häntä varten. Väärin luultu, poimisin itsekin jos ehtisin. Juuri karviaiset ja punaiset viinimarjat olivat kypsyneet. Olisi ollut reilua kysyä, jos vaikka ihan päiväkäynti olisi suotava.
Ei eka kerta

En usko, että pieni Suomi pystyy pelastamaan maailman ilmastokriisiä. En usko, että maassamme on luontokatoa. Ole varmasti vastuuton kansalainen.
Make