Marika Virtanen heitti ennätyksensä

0
Marika Virtanen, Ari-Matti Ruuska/TS

Teksti Aulis Tiensuu

Ensimmäistä vuottaan N19-sarjassa kilpaileva Marika Virtanen paransi moukariennätystään 29 sentillä heittäessään maanantaina Turussa voittotuloksekseen 54,64. Tulos on sarjassa tämän kesän kolmanneksi paras tulos Suomessa.
– Sain hyvin tehoa ja rennosti heitettyä eikä kuumuus (+30) haitannut, kertoi Marika Virtanen, joka seuraavaksi käy pari Itä-Suomen kisaa ja valmistautuu sitten elokuun puolivälissä pidettäviin oman sarjan SM-kisoihin.
Samoissa Turun kilpailuissa Esan Taija Takanen paransi 100 metrin ennätystään lähes kolmella kymmenyksellä juosten 14,72. Paavo Virkki oli neljäs P13 seipäässä ja seitsemäs keihäässä tuloksin 214 ja 26,33 (oma ennätys).
Esan Teemu Holttinen voitti keskiviikkona Forssassa miesten 100 metriä ajalla 11,47 (+1,2). Holttisen valmentaja ja seurakaveri Julian Rauhaniemi oli kolmas ajalla 12,31.
Jenni Vuori heitti Äänekoskella naisten keihäskisan viidenneksi tuloksella 45,33.