Matkatyöläiset eivät pääse rokotuksiin

0

Koronarokotukset ovat hyvässä vauhdissa Somerolla. On kuitenkin matkatyöläisiä, jotka eivät aio ottaa rokotusta, koska se on keskellä viikkoa monelle mahdoton paikka. Olisikohan mahdollista järjestää rokotusta jonain viikonloppuna tai perjantai-iltana?
Kattavuus

Kun on niin tyhmä, että lähtee tällaisena aika katsomaan jalkapalloa pahalle korona-alueelle, oman ja muiden terveyden uhalla. Pitäisi edes sieltä palattuaan ymmärtää pysyä pois ihmisten ilmoilta. Tämä vaan ei taida olla itsestäänselvää kaikille.
Uskomatonta

Kiitos Someron apteekin Katja Järviselle hienosta palvelusta, kun hän haki lääkkeeni Forssasta! Iloista kesän jatkoa.
Sirpa Vilenius

Kiitos Aarto, kun laitoit Okkerin rannan laiturin paikalleen ja ajoit lisää hiekkaa rannalle ja ennen kaikkea niitit rannan heinikkoa. Kyllä meidän kelpaa nauttia rannasta, kun sinä jaksat sitä hoitaa.
Pirjo ja Kalevi monien ihmisten puolesta

Someron hammashoitolassa on ilo asioida. Palvelu on aina ystävällistä. Suuhygienistin ammattitaitoisissa käsissä hoito tuntuu ihanalta.
Lomahampaat

Kadonnut ruskea miesten nahkalompakko lauantaina keskustassa.
040 670 8299

Kuka sydämetön ihminen jätti Vilukselantiellä ketunpojan kitumaan ja kärsimään, kun oli törmännyt kettuun keskiviikkona 20 paikkeilla. Kettu oli keskellä tietä verilammikossa ja hengissä. Hoidimme asian erään ihanan ihmisen kanssa, eli ammatti-ihminen tuli lopettamaan ketun!
Et voinut olla huomaamatta törmäystä!

Pohjolan Liikenne poistaa taas 28.6. sen ainoan vuoron Somerolle. Miten ihmeessä pääsee mökeille ja kauppoihin Somerolle? Me mökkiläiset tuomme kesäisin rahaa Someron kauppoihin. Bussilinja takaisin!
Mökkiläinen

STM ja THL ovat julkisesti luvanneet koronarokotuksista todistukset 5 arkipäivän sisään omakantaan. Tämä ei toteudu Somerolla. Ensimmäisestä rokotuksesta kesti 2 kuukautta, että tieto päivittyi. Toisesta menee varmasti vähintään yhtä kauan. Tässä korostuu palveluiden toimivuus ja eriarvoisuus muihin kuntiin.
Kummallista

Vastaus edelliseen: Potilastietojärjestelmän toimittajalla on ollut ongelmia tiedonsiirron kanssa; tekevät parhaillaan Covid-rokotustietojen uudelleenarkistointia asian selvittämiseksi. Ongelma on valtakunnallinen.
Päivi Tamminen, kaupungin perusturvan hallinto

Kiitos Reijo Siltasaari! Muistot veivät kesään 1947, milloin Mentulan pojat soittivat.
Kesä jonka kerran elää sain

Reijo Siltasaari kirjoitti lehdessä hienon muistelon hänen lapsuuden ajalta. Minäkin ehdin vielä Rautelan lavalla pyörähdellä. Voisit kertoa myös Rautelan hyppyrimäestä, jossa hyppäsit. Olin katsomassa hyppyjäsi, joissa veljesi Kalevin kanssa siellä hyppäsitte.
Ahti Kaarinasta

Somero-lehden tekstarien puhelinnumero ei ota vastaan kuvia. Kuvalliset viestit tulee aina lähettää sähköpostiin: toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus